Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svatomartinské hody pro dva v restauraci Bonjour: paštika, vývar i kachna

Přehled nabídky

Varianty (1)
V sobotu 14. 11. bude hrát živá hudba
Menu připraví šéfkuchař Petr Erin Kováč

Jestli z tohoto zážitku budete mít husí kůži? Nevíme. Ale můžeme zaručit husí vývar.

Potěšte někoho blízkého společným zážitkem a vezměte ho do restaurace Bonjour – Culinary Club ČR. A na co že se můžete těšit? Přece na pořádné svatomartinské hody! Samozřejmě tedy ochutnáte husí i kachní speciality, a navíc vás čeká i dezert v podobě lívanečku. Vše, co se bude podávat, připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč, a tak si můžete být jisti, že se máte na co těšit. 

Dobré vědět: Voucher je možné využít v termínu 9. až 14. 11. vždy s rezervací na 17:00 nebo 20:00 h. V sobotu 14. 11. bude hrát živá hudba

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru