Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízda do budoucnosti: řidičem nebo spolujezdcem v elektromobilu Tesla X

4,6 / 5 ELEKTRIKRENT (9 poboček) Praha  (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Andrea

Dobrý den,

pokud zakoupím voucher – 20 minut řidičem, bude možná jízda v Olomouci?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, automobil Tesla jezdí vždy v Mladé Boleslavi, na ostatních městech je potřeba se předem domluvit. Ověřte si, prosím, dostupnost na e‑mailu elektrikrent@email.cz před zakoupením voucheru. Krásný den Pavla

Hana

Dobrý den, dostala jsem voucher jako dárek. Snažila jsem se vám 2× dovolat a nic. Psala jsem vám e-mail a po 10 dnech také žádná odpověď. Jak si u vás tedy mohu jízdu zarezervovat?

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, tel.kontakt 606666326 je dostupný 24hodin 7dní v týdnu. Na Vaše emaily Vám odpovíme do jednoho dne mimo víkendy. V případě nepřijatých hovorů voláme vždy zpět. Zkontrolujte prosím jak telefonní kontakt, tak email, zdali máte správný. Děkujeme.

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda do těch 20 min spadá instruktáž i jízda nebo jestli je to 20 min čistého času jen na jízdu (20. min řidičem). Děkuji za odpověď

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, instruktáž do toho času nespadá a jedná se o čas, který řídíte. Děkujeme za dotaz a těšíme se na Vás.

P.

Dobrý den,
vcera k Vam volal muj pribuzny s tim ze dostal k narozeninam Voucher a chtel by ho jiz vyuzit. Nejaky pan od Vas rekl, ze do 24 hodin se ozvu. A nic. Mohli by jste se prosim ozvat nebo vzit alespon telefon ? dekuju.

ELEKTRIKRENT

Dobrý večer, velice se omlouváme, ale Váš požadavek nedokážeme vyřešit, jelikož jste nám nesdělila veškeré údaje. Náš tel.kontakt je 606666326 volat můžete 24/7.

Daniel

Dobrý den chtěl bych se zeptat zdaly by bylo možné svést 10 letého kluka

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, ano i 10letý kluk může být spolujezdcem. Děti do 3let věku máme zdarma. Děkujeme za zájem a těšíme se na Vás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru