Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurzy z dílny Sweet Flow: Domácí kváskový chléb nebo Sweet Tapas

Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (2)
  • Online kurz Jak na kvásek a domácí chleba
    • Kvásek a jak se o něj starat
    • Kváskový chleba
    • Bramborový chleba podle rodinného receptu Xaviera
    • Focaccia, dokonalá nejen k vínu
    • Bonus: Bulka na hamburger
  • Recepty s postupy
  • Další recepty z kvásku
  • Celoživotní přístup do kurzu
  • Přístup do uzavřené skupiny na Facebooku
  • Nákupní seznamy
  • Vyladěný materiál s video návodem a osobní podporou profíka v průběhu celého kurzu i po něm 
  • Rezervace: vyplňte formulář online:
  • Na email vám přijde potvrzení objednávky a vstup do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu. Všechna videa, recepty, návody, recepty v pdf a nákupní seznamy se nachází právě v členské sekci.
  • Zároveň vám přijde každý den (po dobu jednoho týdne) e‑mail, který vás provede kurzem.
  • Součástí kurzu je také vstup do uzavřené FB skupiny, kde je vám k dispozici cukrář Xavier. 

Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

840 Kč −40 % 499 Kč
840 Kč −40 % 499 Kč
890 Kč −32 % 599 Kč
890 Kč −32 % 599 Kč

Chcete domácího mazlíčka? Vypěstujte si kvásek.

Naučte se péct kváskový chléb a minidezerty podle rad francouzského cukráře. Xavier Carchenilla procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích a cukrárnách v Paříži, na Novém Zélandě i v Praze. Staňte se mistry domácího pečení, stačí vám k tomu jen správný online kurz!

Kurz Jak na kvásek a domácí chleba

Jakmile si podle kurzu vykrmíte kvásek, dostanete základ na několik skvělých receptů. Čeká vás několik technik pečení chleba z různých světových koutů. Pečení chleba, to není jen trend, ale kváskové pečení je chutné, zdravé a praktické. Díky kvásku získáte další rozměr v kuchyni. Možná ani netušíte, co vše se z jednoho kvásku dá udělat. Není to jen o chlebu. Seznámí vás i s dalšími recepty.

Náplň kurzu:

  • Kvásek a jak se o něj starat
  • Kváskový chleba
  • Recepty z kvásku
  • Bramborový chleba podle rodinného receptu Xaviera
  • Focaccia, dokonalá nejen k vínu
  • Bonus: bulka na hamburger – poctivá vydařená bulka na hamburger je základ

Kurz Sweet Tapas

Minidezerty hýbou cukrářským světem. Tady jim říkají Sweet Tapas. Tyto vypracované recepty procestovaly svět a jsou pro vás ověřené šéfcukrářem. V týdenním kurzu vás krok po kroku provedou tajemstvím cukrářských technik. Vše probíhá formou videa. Celý čas tu pro vás bude pro Xavier, který rád se vším poradí v uzavřené Sweet Tapas FB skupině, do které dostanete trvalý přístup. 

Každý den vám přijde e‑mail s novým obsahem. Každý den vám naservírují část kurzu. Bez zbytečných časových stresů. Každý svým tempem. Dostanete všechny recepty s postupy, jak na to. Vše najdete v členské sekci, ke které budete mít přístup i po skončení kurzu.

Čeká vás 14 videí, nákupní seznamy, postupy a recepty k založení kuchařky, poradna a sdílení v rámci skupiny.

Náplň kurzu:

  • Český větrník se slaným karamelem
  • Francouzský Royal, klasika s Dacquoise Praliné
  • Sablé Breton s malinami a limetkou. Elegantní a lehké pokušení
  • Jahodové gazpacho, osvěžující zdravá tradice ze Španělska
  • Míša dort v novém kabátku, svěží a odlehčený

O šéfcukráři 

Xavier Carchenilla je cukrářem v pražské cukrárně Myšák, tatínek tří dětí a spoluzakladatel sladkého projektu Sweet Flow. Žil ve španělsko-francouzském prostředí. Ve Francii je gastronomie a cukrařina obdivovanou disciplínou, a tak není divu, že se chtěl odmala stát cukrářem. Vyhlídl si známou francouzskou školu gastronomie a specializoval se v cukrařině.

Po období působení v zahraničí ho láska a teplý malorský vítr zavál do České republiky. Usadil se v Praze, založil rodinu a prošel vyhlášenými pražskými podniky (Celesté v Tančícím domě, Restaurace u Zlaté Studny, Café Savoy, Myšák). Již 20 let sdílí svou vášeň k jídlu a pečení a ukazuje techniky nejen francouzské cukrařiny profesionálům, ale i všem laikům, kteří rádi pečou. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita