Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

V páru nebo s rodinou do Krkonoš: nový 5* resort s jídlem a neomezeným wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Platinum Mountain Hotel & Spa 257 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kristýna

Dobrý den,
jsou veškeré služby stále v provozu? Jako Wellness, restaurace, atd.. Neplánuje se v blízké době nějaké uzavření?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kristýno :) ohledně aktuální situace v hotelu je vždy nejlepší obrátit se přímo na hotel. Bohužel od 7.11. budou hotely v Polsku uzavřeny. Pěkný den

Josef

Dobrý den, nachází se se v apartmánu vlastní sauna, u některých recenzi je psáno , ze tam je, ale oficiálně u nabídky apartmán neni psaná.
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe :) v hotelu mají některé apartmány s vlastní saunou v koupelně a některé bez sauny. Pokud byste měl zájem o apartmán se saunou, zkuste se domluvit přímo s hotelem, zda by bylo možné se ubytovat v některém z nich. Pěkný den :)

Jitka Svobodova

Dobrý den, můžete prosím zjistit, zda je apartmánová budova propojena chodbou, či se musí chodit venkem? Děkuji za odpověď. 🙏🏻

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, apartmány jsou umístěny v samostatných budovách. Bohužel není žádná chodba, která by spojovala apartmány s hotelem. Hezký den

Týna

Dobrý den, jak nyní funguje Váš hotel v době koronaviru? Máte nějaká omezení? Welness-dětské koutky? Zajímá mě hlavně termín 26.-30.10. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Týno :)
hotel je v provozu včetně restaurace nebo wellness. Ty jsou ale určené jen pro hotelové hosty.
Pěkný den :)

Jana

Dobrý den, je prosím apartmán propojen s hotelem chodbou, nebo je nutno chodit venkem? Na příští týden nabízíte jen ubytování do čtvrtka, je možno na místě dokoupit ještě další noc z 29. na 30. 10. 2020? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Nováková, je mi líto, ale bohužel se nám nepodařilo přes veškerou snahu tuto informaci ověřit. Kontaktujte proto prosím přímo poskytovatele na tel. +48 75 629 99 00 či e-mailu rezerwacja.online@platinum-mountain.pl. Pěkný den :)

Jana

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je v hotelu otevřený wellnes? Děkuji Karelová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :)
ano, funguje. Jen jen kolem 13:00 na pár desítek minut uzavírán kvůli dezinfekci. Je také lehce omezen počet hostů, ale dle informací z hotelu nebývají s využitím potíže.
Pěkný den :)

Lukáš Derner

Dobrý den,

je možné zajistit při objednání dvou pobytů na jeden termín pokoje vedle sebe?

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lukáši :)
bohužel to nelze zcela zaručit. Ale v hotelu se vynasnaží, aby tomu tak bylo. Určitě tyto věci uveďte do poznámky při rezervaci.
Pěkný den :)

Petra

Dobrý den, jestliže se jedná o pobyt s polopenzí znamená to tedy, ze v den příjezdu bude pouze večeře a v den odjezdu pouze snídaně? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro :)
ano, v případě polopenze je tomu přesně, jak píšete.
Pěkný den :)

Michaela

Dobrý deň. Ak si zarezervujeme termín a náhodou nastanú koronavirove opatrenia dobe kratší než 7 dní pred odjezdem tak prijdeme o celý pobyt? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo :) pokud by došlo k takové situaci, samozřejmě budeme vše řešit a snažit se, aby voucher nepropadl bez náhrady. Naším cílem je, aby šel voucher bez starostí využít. Pěkný den :)

Petra

Dobrý den, chci se jen zeptat, zda se v hotelu domluvíme česky? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, v hotelu mluví pouze polsky, anglicky a německy. Pěkný den :)

Jan sajewicz

Dobrý den stále jsou nějaké omezení co se týče welnessu děkuju hezký večer

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo :) pro aktuální informace se prosím obraťte na email rezerwacja.online@platinum-mountain.pl, kde Vám tyto informace rádi poskytnou. Pěkný den :)

Tereza

Dobrý den,

jaké jsou omezení v hotelu?

 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo :)
pro aktuální informace se prosím obraťte na email rezerwacja.online@platinum-mountain.pl, kde Vám tyto informace rádi poskytnou.
Pěkný den :)

Věra

Domluvím se u vás český. Dëkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro :) v hotelu se primárně domluvíte německy, anglicky nebo polsky. Snad Vás nabídka i tak zaujme. Pěkný den :)

Jakub Kowalski

Dobrý den, do kdy budou platit omezení v hotelu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube :)
nyní nelze vývoj opatření příliš predikovat. Vše je závislé na nařízení jednotlivých vlád. Nicméně i nyní se dá pobyt v tomto hotelu hezky užít.
Pěkný den :)

Tomáš

Dobrý den,

je stále platné omezení na 90 minut ve wellness zóně?

Děkuji za odpověď.

Platinum Mountain Hotel & Spa

Ve wellness centru můžete zůstat 90 minut. Pokud ale nejsou žádní hosté ochotní používat saunu, myslím, že to nebude problém, abyste mohli naši zónu využívat déle.

Brzy se uvidíme
Ada Przybylska

Jitka R.

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda budou nějaká omezení kvůli koronaviru při pobytu od 23.8.2020 a pokud ano, tak konkrétně jaká?

Děkuji, Jitka.

Platinum Mountain Hotel & Spa

Dobré ráno,
Do bazénu může vstoupit pouze 45 osob. Sauna a místnost HI-FI mohou být využívány vždy po jedné místnosti (jedna hotelová rezervace). Snídaně se podává formou švédských švédských stolů, hosté si musejí v bufetu nosit masky, k dispozici je také dezinfekční prostředek.

Eliška Pelikánová

Nějak se nemůžu dopočítat té slevy. Ať počítám, jak počítám, tak rezervace se stejnými podmínkami na září se 4 letým dítětem vyjde přes stránky hotelu levněji než přes slevomat.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, vše jsem prověřila a skutečně se jedná o chybu, za kterou se omlouváme. Nyní by mělo být vše v pořádku a dítě do 4,99 má pobyt zdarma bez nároku na lůžko :) Děkujeme za upozornění! Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru