Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Čas jen pro vás dva: romantický pobyt v Dobříši, apartmá s vířivkou, snídaně

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá Střední Čechy (mapa) 50 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Žaneta

Dobrý den, chci se zeptat, když bych měla ubytování třeba na 3 dny, snídaně bude každý den, nebo ne? Jde zakoupit i polopenze? Je možnost neplatit hned a fakturu poslat na zaměstnance? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Žaneto, snídani dostanete každý den. V této nabídce nabízíme pouze snídani, tedy nelze objednat polopenzi přes tuto nabídku na Slevomatu. Pokud máte možnost čerpat příspěvek od zaměstnavatele, nejprve si vyberte nabídku a objednejte si voucher bez termínu a jako způsob platby zvolte bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel vám vytvoří proforma fakturu a váš zaměstnavatel ji uhradí. Bohužel ne všechny hotely proforma fakturu vystaví, proto doporučuji nejprve kontaktovat daný hotel. Krásný den

Aleš Zbořil

Dobrý den, rád bych si u vás zarezervoval pobyt, ale na více nocí a ne jen na tři je to možné ? děkuji

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý den.

To je určitě možné. Budeme rádi :) Kolegyňka Vám ráda udělá rezervaci jak to budete potřebovat. Můžete jí zavolat na tomto čísle: +420774670692 B­udeme se na Vás těšit. Krásný den. Vladislava

Michaela Izakova

Nejde nám zakoupit proč??

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, po zvolení volného termínu lze nabídku v pořádku zakoupit :) Pokud vám nelze termín vybrat, je bohužel již obsazen :) Pokud máte jiné potíže se zakoupením, poprosím vás o detailnější popis, abychom vám mohli co nejvíce pomoci. Pěkný den

Tomáš

Dobry den.
Na vasich strankach pisete, ze jste dlohodobe obsazeni. Jakou mam tedy zaruku, ze se k vam do toho 15.12 dostanu? A kdyz si napr. zarezervuji 11 nebo 12.12 a zaplatim a vy nebudete mit volno, budou mne vraceny penize? Jde o to, ze s terminy nemuzu nejak moc manipulovat ohledne zamestnani atd.

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý večer, Tomáši.

Děkujeme za dotaz. Dlouhodobě obsazená je jiná část budovy hotelu Heinz, která se našeho wellness netýká.

Když si na našich stránkách otevřete záložku „wellness“, tak uvidíte stejné informace jako na Slevomatu. Pokud si zarezervujete a předem zaplatíte termín, tak máte jistotu, že je opravdu pro Vás rezervovaný. Nemůže se v žádném případě stát, že si zarezervujete u nás termín a nebudeme mít volno.

Krásný večer.

Vladislava

Gabriela

Dobrý den, mohu se zeptat v čem spočívá výhoda nákupu přes slevomat (kromě toho, že je zde za 360,– snídaně)? Přímo na stránkách hotelu totiž nabízejí toto apartmá za cenu 2999,–/noc.

Hotel Heinz Dobříš - wellness apartmá

Dobrý den.

Děkujeme za dotaz.

Cena na webu a na Slevomatu je opravdu stejná. Ale Slevomat Vám dává jako náš partner garanci kvality (ne každý podnik má možnost stát se partnerem Slevomatu, kvalitu každého podniku Slevomat prověřuje) , možnost elektronické rezervace konkrétního termínu přes jejich systém Termino, můžete uplatnit kredity od Slevomatu a na rozdíl od nás Slevomat akceptuje uplatnění benefitů od zaměstnavatele. Zároveň máte na Slevomatu velký výběr ubytování na jednom místě a máte i možnost vytváření dárkových poukazů elektronicky.

Je na Vás, jak a kde si pobyt pořídíte. Přes Slevomat je nákup ale velmi pohodlný a skrz kredity od Slevomatu a benefiční karty od zaměstnavatele leckdy levnější. Jakmile by se Vám pobyt nelíbil a prohřešek by byl na naší straně zásadní, kromě Vás by to s námi řešil Slevomat a hrozilo by nám ukončení spolupráce. Máte tak za zády silného spojence :)

Snídaně stojí u nás opravdu 180kč na osobu. Snídaně obsahuje dvě kávy/čaje, limonádu, džus, ovoce, zeleninu, výběr ze slaného jídla (míchaná vajíčka, omeleta, salát caprese, párečky, obložený talíř), sladkou tečku (palačinky, lívanečky či domácí moučník) a pokojový servis – snídani Vám ráno na domluvený čas odneseme přímo na apartmán.

Krásný den,

Vladislava

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru