Termín
Platnost do 30. 6. 2021.
V ceně
1× beefburger z vyzrálého hovězího (150 g) – anglická slanina, karamelizovaná červená cibule, máslová brioška a steakové hranolky
Omezení
Voucher můžete uplatnit ve dnech po–čt v době od 15 do 21 hodin.
- Rezervace: není nutná, ale pokud chcete mít jistotu volného místa, raději volejte dopředu na tel. 608 117 226 a nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: burger si můžete nechat zabalit a odnést s sebou. Ale čerstvý a teplý je přece jen nejlepší!
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2021.
V ceně
2× beefburger z vyzrálého hovězího (à 150 g) – anglická slanina, karamelizovaná červená cibule, máslová brioška a steakové hranolky
Omezení
Voucher můžete uplatnit ve dnech po–čt v době od 15 do 21 hodin.
- Rezervace: není nutná, ale pokud chcete mít jistotu volného místa, raději volejte dopředu na tel. 608 117 226 a nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: burger si můžete nechat zabalit a odnést s sebou. Ale čerstvý a teplý je přece jen nejlepší!
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Do briošky schováte ledacos. Ale hovězí v ní vypadá nejlíp.
Zajděte si posedět do Radniční restaurace a pivotéky, kde pro vás a třeba i kamaráda připraví beefburger z vyzrálého hovězího. V burgeru najdete slaninu a zkaramelizovanou červenou cibuli, to vše zabalené do máslové briošky. Chybět nebudou ani steakové hranolky.
A co k pití? K burgeru je nejlepší zlatavý mok, tak ochutnejte piva z okolních minipivovarů nebo přímo kroměřížské pivo.
Maso z biofarem
Chloubou restaurace je hovězí maso, které jim dodává biofarma Rampuše v Orlických horách. Zpracují tu vždy celou jalovičku. Jalovičky preferují kvůli lepšímu tukovému krytí a tudíž větší šťavnatosti masa. Maso zraje 3 týdny ve visu a potom ještě nějaký čas ve vakuu, než ho zpracují.