Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Redukce rozšířených žilek a pigmentových skvrn či omlazení pomocí IPL

4,7 / 5 The One Wellness club Praha Praha - Nové Město  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Niki P

Zdravim, mam otazku. rada by som absolvovala variantu „3× ošetření rozšířených žilek (cévních lézí) pomocí IPL – oblast max. 15 × 15 cm“. Moja tvar ma v najsirsej casti 22 cm a v najdlhsej casti 20 cm. 22 × 20 = 440 cm2 = plocha mojej tvare (bez oci a pier je to este menej). 3 sedenia celej tvare, to je 440 × 3 = 1320 cm2. V ponuke je 15 × 15 = 225 cm2; 3 sedenia x 225 = 675. Teda ak by som chcela absolvovat osetrenie celej tvare 3 krat, staci mi kupit 2 vouchery? teda 2 × 675 = 1350 cm2. Inymi slovami, polka tvare 3× a polka tvare 3 krat mi vychadza na 2 vouchery. Prosim o potvrdenie od salonu, chcem predist nedorozumeniam. Potom vouchery s radostou zakupim :)

The One Wellness club Praha

Dobrý den Niki, moc děkujeme za Váš dotaz a zájem o naše služby. Pokud se ve vašem případě jedná pouze o ošetření obličeje, tak určitě postačí zakoupit 1× kupon na 3 ošetření. Budeme se na Vaši návštěvu moc těšit. Hezký den Mgr. Vladimír Žitný Estetické centrum ToWell

Sevila

Dobrý den, je ošetření vhodné na rozšířené žilky na nose ?
Děkuji .

The One Wellness club Praha

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Na tento typ rozšířených žilek je ošetření zajisté vhodné. Budeme se těšit na případnou návštěvu.
S pozdravem, K. Micková, Estetické centrum ToWell

Pavlína

Mohu ošetření kombinovat? děkuji za odpověď

The One Wellness club Praha

Dobrý den,

v rámci balíčku jsou vždy tři ošetření. Zajisté je možné využít například dvě ošetření na pigmentaci a jedno ošetření na žilky. Aby se ovšem docílilo účinnosti ošetření, doporučujeme na daný problém alespoň tři opakování, tudíž není vhodné procedury rozdělovat.

S pozdravem
K. Micková, E.C. ToWell

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru