Znáte tu pohádku o kouzelném mlýně, kde se daří lásce i odpočinku? Ne? Tak ji pojďte prožít!
Překvapte svou milou nebo milého pozváním do skvěle
hodnoceného resortu Mlýn Černovice, který je jako stvořený pro romantické duše, ale i milovníky odpočinku a dobrého jídla.
Užijete si tu krásné ubytování, procházky kolem rybníka i relaxaci
v cedrovém sudu na jeho břehu.
„Nádherné ubytování, skvělé jídlo, wellness – super,
příjemný personál, opravdu není co vytknout!“ – Lukáš,
02/2020
Krásné ubytování uprostřed přírody
Pohádková příroda, pohádkový mlýn s vlastním
rybníkem a pochopitelně pohádkové ubytování – to vás
v Černovicích čeká. Luxusní dvoulůžkové pokoje a apartmány jsou
zařízené v různých stylech, ale vždy je v nich moderní vybavení,
vlastní sociální zařízení, satelitní televize a Wi‑Fi připojení.
Do relaxace se tu doslova ponoříte. Na břehu rybníka stojí
cedrový koupací sud, ve kterém strávíte 30 minut (v rámci
některých variant). Poté se k rybníku usaďte, půjčte si
rybářské pruty a zkuste své štěstí, nebo se jen zaposlouchejte
do klapání mlýnského kola a a se sklenkou vína si užívejte klid, který
tu panuje.
Dobré vědět: Jedna z variant zahrnuje hodinový vstup do wellness centra hotelu Palcát v Táboře (20 km). Udělejte
si výlet do kouzelného historického města a spojte ho s příjemnou
relaxací.
Snídaně nebo polopenze v nádherné restauraci
Další velmi příjemnou kapitolou vašeho pobytu bude jídlo, které pro vás připraví v mlýnské restauraci. Kouzelný interiér, nápadité
menu a krásné servírování vás nenechají na pochybách, že
půjde o opravdu gurmánské zážitky.
Kuchaři pracují se surovinami, které se vypěstují a sklidí
v blízkém okolí, rádi vám také připraví rybu, kterou chytíte
v místním rybníčku. Snídaně se podávají formou bufetu, v případě
polopenze se večer těšte na tříchodové menu (podívejte se na ukázku menu).
1. den
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kuřecí galantina se šunkou a sýrem, bylinková omáčka, bulgur
Dezert dle denní nabídky
2. den
Rillettes se švestkovou omáčkou, domácí pečivo
Liškový krém
Vepřová pečínka s chřestem a pečené grenaille
3. den
Tartar z uzeného lososa
Vepřová líčka na černém pivě s bramborovou kaší a máslovou
zeleninou
Pošírovaná hruška v čaji a víně s vanilkovou zmrzlinou