Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

O víkendu k moři do Itálie: 1denní pohoda v Bibione nebo Caorle s dopravou

4,5 / 5 CK Akord Bibione - Itálie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Šárka

Dobrý den mám dotaz ohledně cesty svami dcera Pas má postačí mi ještě OP nebo si musím udělat pás taky ?

CK Akord

Dobrý den,
do Itálie stačí OP

Petra Holíková

Dobrý den, mám dotaz ohledně zájezdů od Vaší společnosti, konkrétně Caorle, budete pořádat 1 dení zájezdy i v měsíci září? Chtěla bych zakoupit dva wouchery jako narozeninový dárek ale až na měsíc září. Bylo by to super, děkuji moc za odpověď s přáním hezkého dne Holíková Petra

CK Akord

Dobrý den,
o září není většinou zájem, tak to nenabízíme

Míša

Dobry den, radi bychom s Vami chteli jet do Caorle v terminu 3–5.7., zajimalo by me, zda je garantovana cesta a pokud ne, kdy nejdele pripadne oznamite, ze se zajezd v danem terminu rusi, abychom meli alespon par dni na nalezeni jineho zajezdu v tom terminu. Dekuji za odpoved, pekny den.

CK Akord

Dobrý den,
v tomto termínu se pravděpodobně nepojede

Michaela Zabilková

Dobry den,

zvazuji koupi dvou Vasich voucheru na cestu do Caorle, zajimalo by me, jestlize se zajezd nakonec neuskutecni, pro, napriklad, nenaplnenou kapacitu, zda vracite normalne penize zpetna ucet, nebo se mi penize vrati jen formou nejakych kredytu a muzu je uplatnit jen na nejakej jinej zajezd priste.....dekuji za odpoved.

CK Akord

Dobrý den,
pokud se zájezd nenaplní a nebude vyhovovat jiný termín, vrátí se vám peníze zpět na účet.

Jana

Dobrý den,
loni jsem s Vámi byla v Caorle a byla jsem moc spokojená. Letos jsem plánovala jet znovu, ale vzhledem k současné situaci mám jisté obavy. Počítáte s nějakými bezpečnostními opatřeními během cesty? Budou zajištěné nějaké rozestupy v autobuse, nebo se počítá s plným obsazením?
Děkuji za odpověď.

CK Akord

Dobrý den,
situace jak víte se stále mění. Uvolnění pro cestování začínají 15.6. Jaké podmínky budou platit uvidíme později. Pro upřesnění můžete zavolat. Předpokládá se, že v busu žádná opatření už nebudou. V linkových busech se jezdí bez omezení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru