450g tatarák z vyzrálého hovězího plemene Angus: klasický či zauzený + 20 topinek
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 8. 2020.
V ceně
- 450g tatarák z vyzrálého hovězího plemene Angus
- 20 topinek
Omezení
Voucher lze využít v úterý, středu, čtvrtek, sobotu a neděli od 14:00 do 21:00.
Rezervace: Zamluvte si místo minimálně 48 hodin předem na tel. 720 022 021 (volejte denně od 14:00 do 22:00).
Rezervaci lze stornovat minimálně 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 8. 2020.
V ceně
- 450g zauzený tatarák z vyzrálého hovězího plemene Angus
- Zauzení kouřem z dubových štěpků dodá masu příjemnou vůni i vzhled
- 20 topinek
Omezení
Voucher lze využít v úterý, středu, čtvrtek, sobotu a neděli od 14:00 do 21:00.
Rezervace: Zamluvte si místo minimálně 48 hodin předem na tel. 720 022 021 (volejte denně od 14:00 do 22:00).
Rezervaci lze stornovat minimálně 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Chaloupko, Nová Chaloupko, kdo v tobě přebývá? Tady bydlí Angus a s ním 20 topinek.
To, že nejjednodušší jídla bývají často i ta nejchutnější, ví každý Tatar. Přesvědčte se o tom sami v restauraci Nová Chaloupka na okraji Brna. Vydejte se sem na famózní 450g tatarák z hovězího plemene Angus a zakousněte k němu ještě 20 topinek. Co víc si přát ke štěstí, než mít výběr mezi klasickou nebo zauzenou dobrotou.
Jak se dostat do Řečkovic?
|
Základ je fantastický – vyzrálé maso z české rodinné farmy Škodovi, kde býky krmí vlastním obilím, vojtěškou a kukuřicí. Když se pak ještě zaudí kouřem z dubových štěpků nebo jen pomele, dochutí a potom se ponese k vám na stůl, budete mít co dělat, abyste talíř číšníkovi rovnou nevytrhli z ruky.
K masu a náloži topinek si nezapomeňte objednat i něco dobrého na zapití. Na čepu čeká točený Pilsner Urquell, Kozel i Radegast, pro řidiče je připravený Birell.