Prohlídka provozu rodinné likérky Jenčík a dcery i s degustací
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 22. 8. 2020.
V ceně
Vstup pro jednu osobu:
- Prohlídka provozu s výkladem (cca 1 hodina)
- Degustace 3 výrobků likérky
- Malý dárek
- Sleva 5% na nákup produktů Jenčík a dcery (v rámci návštěvy podnikové prodejny po prohlídce)
Termíny na výběr:
- 20. 6. ve 14:00 a 16:00
- 11. 7. ve 14:00 a 16:00
- 18. 7. ve 14:00 a 16:00
- 15. 8. ve 14:00 a 16:00
- 22. 8. ve 14:00 a 16:00
- Rezervace: Termín si zarezervujte předem na tel. 608 064 859, zároveň nahlaste kód voucheru.
- Degustace probíhá při minimálním počtu 5 osob, maximální počet osob je 12. Pokud se vámi vybraný termín nenaplní, bude vám nabídnut jiný termín.
- Děti do 13 let mají vstup na prohlídku zdarma (bez degustace)
- Děti od 14 do 17 let platí za vstup na prohlídku 129 Kč (bez degustace, jako dárek dostanou tužku)
Rezervaci lze zrušit nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Podívejte, dostali jste pozvánku na degustaci. Od koho asi je?
Přijměte pozvání a zúčastněte se prohlídky rodinné likérky Jenčík a dcery. Nechte se zasvětit do tajů výroby likérů, jako jsou například Ďábelský krvesaj, Zelená hora či Elixír sv. Jana Nepomuckého. Čeká vás 60mintová prohlídka provozu s podrobným výkladem. Během prohlídky ochutnáte 3 likéry. Radost vám určitě udělá i malý dárek a 5% sleva do podnikové prodejny, kterou navštívíte po prohlídce.
Prohlídky probíhají v časech 14:00 a 16:00 a na výběr máte několik termínů: 20. června, 11. a 18. července či 15. a 22. srpna. Tak neváhejte a udělejte si rezervaci co nejdříve. Degustace a prohlídka probíhá při minimálním počtu 5 osob, maximální kapacita je 12 osob.
Přečtěte si více o historii likérky Jenčík a dcery:
Tradice od roku 1878 Lihovarské řemeslo je s rodem Jenčíků neoddělitelně spjato po čtyři generace. První záznamy se nesou až do roku 1878, kdy se narodil první Jenčík, který se později rozhodl věnovat této delikátní práci. Dnes je tomu přes sto let, kdy v likérce s hrdostí nesou odkaz svých otců a s láskou jej předávají dál. Řemeslo s láskou V první generaci šlo primárně o výrobu kvalitního lihu z přírodních surovin. Další generace pak přidaly výrobu destilátů ze švestek a jiných druhů domácího ovoce. Logickým vyvrcholením bylo vytvoření originálních lihovin, ke kterému rod Jenčíků dospěl ve třetí generaci. V roce 1991 se pak podařilo začít podnikat v rodinné firmě. A co považují Jenčíkovi za základ? Lásku k jejich řemeslu. Jejich prioritou je výroba nápojů z kvalitních surovin, které přináší vytříbenou a originální chuť. Dbají na pečlivě dodrženou recepturu a byť dnes pracují s pomocí nejnovějších technologií, které zvyšují přesnost, i zde je nutný neustálý dohled lidských očí a rukou. |