Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

5 směsí na dipy, které vytuní grilované maso i zeleninu k dokonalosti

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Tajemství chuti

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Varianta:
Dip bylinkový
Ukončeno
99 Kč
Nakupte nad 2 000 Kč z Tajemství chuti a využijte dopravu zdarma!

V ceně varianty:

Bylinkové máslo

  • Složení: sůl 36 %, bazalka, petržel nať, oregano, česnek, pastiňák, cibule, pažitka, mrkev, dextróza, kvasničný extrakt
  • Kuchyňské použití: Do polévek, omáček, pod maso, do dresinků a letních salátů, na výrobu domácího bylinkového másla
  • Obsah balení: 50 g
  • Expirace: 03/2021

Kopr špičky

  • Složení: kopr špičky
  • Kuchyňské použití: Špičky sušeného kopru se používají do omáček, polévek, bramborových salátů, do zelených fazolek, na omelety, sýry, do dresinků a zeleninových salátů a v tradiční české kuchyni
  • Obsah balení: 25 g
  • Expirace: 03/2021

Medvědí česnek

  • Složení: medvědí česnek sušený nať
  • Kuchyňské použití: Medvědí česnek se používá za studena, protože tepelnou úpravou rychle ztrácí chuť i vůni. Je výborný do pomazánek, bylinkových másel nebo na sýry. Skvělý v tradiční české kuchyni. Nejlepší je dávat jej již do hotového jídla.
  • Obsah balení: 16 g
  • Expirace: 03/2021

Zásilkovna: Ze všech zveřejněných akcí prodejce Tajemství chutí je možná maximální hmotnost zásilky 5 kg. 

Doručení:

Osobní odběr Zásilkovna (3158 poboček)
69 Kč (5 prac. dní)

PPL
99 Kč (5 prac. dní)

Doručuje obchod:

Marcela Švecová
www.ramdam.cz
expedice@ramdam.cz
+420 725 215 182
Ludmila

Ať má grilování ten správný šmak.

Buďte připravení na grilovací sezónu a vybavte se kořením, ze kterého s pomocí pár dalších surovin připravíte skvělé dipy: pikantní, bylinkový, kari, delikates i s vůní dálek. Dipy jsou ideální volbou právě ke grilovaným masům, zelenině, rybám, sýrům nebo třeba pečeným bramborám.

Postup přípravy všech dipů:

Potřebujete:

  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 1 malou cibuli
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžíci smetany ke šlehání
  • petrželku, kečup, hořcici (lze vynechat)

Postup:

Majonézu se smetanou dobře umíchejte, aby se všechny ingredience spojily. Přidejte koření a cibulku. Dle chuti můžete přidat kečup nebo hořčici. Nakonec do omáčky zlehka přimíchejte smetanu ke šlehání a dochuťte ji solí. Můžeme přidat petrželku, kterou předtím nasekejte najemno.

Proč zvolit koření od firmy Ramdam

Nejdůležitější je pro ně výběr kvalitních surovin a pečlivé ruční zpracování. Při výrobě dávají přednost přírodním ingrediencím bez nutnosti použití chemických barviv a aromat. Řídí se heslem „zdravě a chutně“, díky tomu si v jejich sortimentu přijdou na své opravdoví gurmáni, lidé vyznávající zdravý životní styl nebo také celiaci, vegetariáni či vegani. Hlavní motivací jejich práce je stále se vracející spokojený zákazník. 

Adresa pro případné vrácení zboží:

Ramdam s. r. o., Cejl 40/107, 602 00 Brno-Zábrdovice

Další informace

Upozornění

Může obsahovat stopy: lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer