Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Outdoorová týmová hra Pražské legendy a pověsti: 4–5 hodin, trasa 6 km

4,5 / 5 Play Across Prague Pražské legendy a pověsti (mapa) 62 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Veronika

Dobrý den, je nějaká platnost této hry? Např. pokud ji koupím dnes, ale poskytnu ji kamarádce až k Vánocům, bude stále aktuální? Děkuji za Odpověď.

Play Across Prague

Dobrý den,

platnost startovního kódu je 6 měsíců od objednání hry. Jako vánoční dárek je tedy vhodnější počkat s objednávkou třeba na listopad, pak je možné hrát hru ještě v květnu.

S pozdravem

Michal Zach, Play Across

Alena Nessmithová

Děkuji za odpověď. A můžete mi prosím doporučit, která z Vašich dalších her v nabídce je vhodnější pro tuto věkovou skupinu? Děti by určitě hrály v doprovodu dospělého, ale ráda bych, aby byly schopné luštit samy :)
 AN

Play Across Prague

Dobrý den,

určitě začněte „Play Across Prague – outdoorová hra, která vás provede Prahou“. Trasa vede velkou část po parcích a nabízí kromě trasy v zeleni i časté výhledy na Prahu. Většinu šifer na této trase by děti mohly zvládnout.

S pozdravem

Michal Zach, Play Across

Alena Nessmithová

Dobrý den, hledám venkovní únikovku jako dárek pro mou dceru k jejím 12. narozeninám, aby si mohla zahrát s kamarádkami. Zajímalo by mne, zda je tato hra vhodná pro tuto věkovou skupinu a zda se dá vyluštit alespoň s pomocí nápověd. Viděla jsem také, že máte hry nižší obtížnosti, ale tématicky se mi více líbí tato. Můžete mi prosím poradit? Děkuji. A. N.

Play Across Prague

Dobrý den,

rozhodně nechávejte hrát děti samotné, dodržujte prosím omezení vypsané na akci. Určitě začněte s nějakou naší lehčí hrou. S nápovědami nebo řešením dohrajete všechny naše hry, ale hru si neužijete.

S pozdravem

Michal Zach, Play Across

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru