Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poznejte Štrbské pleso a okolí: celodenní výlet ve Vysokých Tatrách s průvodcem

4,2 / 5 CK České kormidlo Vysoké Tatry - Slovensko 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martina

Dobrý den, je možné ještě zakoupit zájezd v termínu 18.8? V nabídce je, ale přece jen je to už narychlo. Další dotaz je ohledně nástupního místa ve Zlíně. Budete tam zastavovat? Případně kdy je předpokládaný návrat do Zlína? Děkuji Martina

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, nejrychlejším způsobem, jak si můžete tyto informace ověřit, je kontaktovat přímo CK na tel. +420 511 444 355 :) Pěkný den

Lucie

Dobrý den, proč pořád nabízíte termín 25.7., když je už u vás plný? Určitě hodně lidí si toho nevšimne a zakoupí voucher.

Slevomat.cz

Dobrý den Lucie, děkuji Vám za dotaz. U nabídky uvádíme: Před koupí voucheru si vytvořte online nezávaznou objednávku na webu cestovní kanceláře. Jde o ověření kapacit. Může se také stát, že se nějaká místa uvolní. Pěkný den

Tereza Fantová

Dobrý den,
píšete, že nástup v Praze je příplatek 300kč. Chci se zeptat zda když nastoupim v Brně bez příplatku a po cestě zpět vystoupím v Praze jestli stále platí příplatek 300kč i po cestě zpět nebo jen cestou tam ?
Děkuju moc za odpověď :)

CK České kormidlo

Dobrý den,
pak by byl příplatek je 150 Kč.

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik dní dopředu byste dali vědět, kdyby se nenaplnila kapacita 40 lidí? V případě, že se zájezd nebude konat budou vráceny peníze a budeme mít možnost účastni se jiného termínu?

CK České kormidlo

Dobrý den, naplněnost termínu sledujeme průběžně nebo se postupně mění a klientům dáme vědět cca 5–10 dní před odjezdem, nabídneme alternativu v podobě jiného termínu či zájezdu nebo vrácení financí.

Klára Kocourková

Dobrý den, chtěla bych zájezd koupit jako dárek rodičům (věk 50 a 60). Jde o fyzicky náročný zájezd, pro který je předpokladem trochu lepší fyzička z důvodu např. těžkého terénu, strmé kopce apod.? Předem děkuji za odpověď. :)

CK České kormidlo

Dobrý den,
tak určitě to nebude procházka po rovině ale je tam možnost využití lanovky na Solisko. Před zakoupením voucherů si prosím udělejte rezervaci v CK podle pokynů na Slevomatu v sekci: JAK UPLATNIT.

Dagmar

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na orientační čs příjezdu do Prahy. Předem děkuji, pěkný den.

CK České kormidlo

Dobrý den, příjezd do Prahy bude ve večerních hodinách, vše závisí na aktuální dopravní situaci. Děkuji za pochopení.

Ivet

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Kdyby se výlet nemohl uskutečnit v daném termínu, který nabízíte, že by byly pořád uzavřené hranice, vrátíte peníze?

CK České kormidlo

Dobrý den,
pokud bude zájezd zrušen ze strany CK určitě budeme klienty informovat a také nabídneme formy kompenzace.

Marcela Jarošová

Dobrý den, moc ráda bych se s dcerou tohoto výletu zúčastnila, bydlíme v Prostějově, což jako nástupní místo nenabízíte. Nešlo by to nějak zařídit:-)? S poplatkem navíc samozřejmě počítáme a moc rády ho uhradíme. Předem děkuji za info. Pěkný den.

CK České kormidlo

Dobrý den, máme tam nástupní místa Rousínov, Vyškov, Kroměříž, které nejsou od Prostějova až tak daleko :) Bohužel, další nástupní místa není možné přidat. Děkuji za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru