









Upečte si chleba: sušené droždí, 5 druhů mouky i směsi do domácí pekárny
Přehled nabídky





















Kdo sežene droždí, ten si zaslouží odměnu. Třeba v podobě čerstvého voňavého chleba!
S domácími pekaři se v posledních dnech v Česku roztrhl pytel, ale sehnat droždí, to se stalo nadlidským výkonem. Kdo nějaké v obchodě uloví, ten si doma vyslouží zasloužený obdiv. Tak se připravte na malou oslavu – droždí teď koupíte jednoduše online a k němu dostanete i zásobu mouky na pečení sladkého i slaného pečiva nebo chlebových směsí do domácích pekáren.
V nabídce jsou balíčky s moukami a se dvěma nebo třemi 10g sáčky sušeného droždí. Jeden gram přitom odpovídá 2,5–3 gramům čerstvého droždí, takže se vesele můžete pustit do experimentování a kromě voňavého chleba upéct rodině třeba i rohlíky, kynuté buchty a nadýchané koláče.
Použití a výživové údaje mouk
-
- Vhodná k přípravě chlebů, dalamánků, baget, perníků a lívanců, bábovek a štrúdlů, ovocných koláčů, palačinek, kynutých těst, pizz, muffinů, sušenek, cukroví, křehkých koláčů, knedlíků, noků
- Vhodná k pečení pečiva v domácích pekárnách.
- Výživové údaje na 100 g výrobku:
- Energie 1465kJ/345kcal
- Tuky 1,3 g
- z toho nenasycené mastné kyseliny 0,3 g
- Sacharidy 71 g
- z toho cukry 2,1 g
- Vláknina 3,5 g
- Bílkoviny 11 g
- Sůl 0,01 g
-
- Vhodná k přípravě bábovek, štrúdlů, ovocných koláčů, palačinek, kynutých těst, pizzy, perníků, muffinů, lívanců, sušenek, cukroví, křehkých koláčů, chlebů, rohlíků, knedlíků a noků
- Výživové údaje na 100 g výrobku:
- Energie 1411kJ/334kcal
- Tuky 2,2 g
- z toho nenasycené mastné kyseliny 0,3 g
- Sacharidy 62 g
- z toho cukry 2,3 g
- Vláknina 9,0 g
- Bílkoviny 12 g
- Sůl 0,01 g
-
- Vhodná k přípravě celozrnného pečiva, dalamánků, rohlíků, housek, baget, palačinek, koláčů, perníků a lívanců
- Vhodná na přípravu domácího chlebového kvásku
- Výživové údaje na 100 g výrobku:
- Energie 1378kJ/323kcal
- Tuky 1,8 g
- z toho nenasycené mastné kyseliny 0,2 g
- Sacharidy 62 g
- z toho cukry 5,0 g
- Vláknina 12,0 g
- Bílkoviny 10 g
- Sůl 0,01 g
- Žitná mouka chlebová
|
-
- Vhodná k přípravě chlebů, dalamánků, rohlíků, housek, baget, palačinek, koláčů, perníků, lívanců a bábovek, štrúdlů, ovocných koláčů, kynutých těst, pizz, muffinů, sušenek, cukroví, křehkých koláčů, knedlíků, noků a kaší
- Výživové údaje na 100 g výrobku:
- Energie 1480kJ/350kcal
- Tuky 2,2 g
- z toho nenasycené mastné kyseliny 0,2 g
- Sacharidy 67 g
- z toho cukry 1,3 g
- Vláknina 7,0 g
- Bílkoviny 12 g
- Sůl 0,01 g
-
- Sypká směs pro přípravu chleba a pečiva v domácích pekárnách
- Výživové údaje na 100 g výrobku:
- Energie 1444kJ/341kcal
- Tuky 1,5 g
- z toho nenasycené mastné kyseliny 0,3 g
- Sacharidy 69 g
- z toho cukry 2,4 g
- Vláknina 5,7 g
- Bílkoviny 11 g
- Sůl 0,03 g
- Návod k použití: Do pekárny nalijeme 350 ml vlažné vody, přidáme 21 g čerstvého nebo 7 g sušeného droždí, 500 g směsi a 13 g soli. Můžeme přidat 1–3 lžíce oleje. Nastavíme program v délce cca 2 hodiny (1 hodina kynutí + 1 hodina pečení).
-
- Sypká směs pro přípravu chleba a pečiva v domácích pekárnách
- Výživové údaje na 100 g výrobku:
- Energie 1555kJ/369kcal
- Tuky 7,1 g
- z toho nenasycené mastné kyseliny 0,7 g
- Sacharidy 62 g
- z toho cukry 2,02 g
- Vláknina 5,5 g
- Bílkoviny 11 g
- Sůl 0,03 g
- Návod k použití: Do pekárny nalijeme 350 ml vlažné vody, přidáme 21 g čerstvého nebo 7 g sušeného droždí, 2 lžíce oleje, 500 g směsi a 13,5 g soli. Nastavíme program v délce cca 2 hodiny (1 hodina kynutí + 1 hodina pečení).
-
- Sypká směs pro přípravu chleba a pečiva v domácích pekárnách
- Výživové údaje na 100 g výrobku:
- Energie 1512kJ/358kcal
- Tuky 5,2 g
- z toho nenasycené mastné kyseliny 0,7 g
- Sacharidy 64 g
- z toho cukry 2,2 g
- Vláknina 5,6 g
- Bílkoviny 11 g
- Sůl 0,02 g
- Návod k použití: Do pekárny nalijeme 350 ml vlažné vody, přidáme 21 g čerstvého nebo 7 g sušeného droždí, 2 lžíce oleje, 500 g směsi a 13,5 g soli. Nastavíme program v délce cca 2 hodiny (1 hodina kynutí + 1 hodina pečení).
Adresa pro případné vrácení zboží:
Ramdam s.r.o., Cejl 40/107, 602 00 Brno-střed – Zábrdovice