Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vyvolání fotografií v šesti rozměrech v úpravě lesk nebo mat

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 737 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Soňa

Dobry den, rada bych se prosim zeptala ohledne osobniho vyzvednuti. Kdy by bylo nejlepsi vytvorit objednavku s fotografiemi, aby se daly vyzvednout kolem data 24.8. – 26.8. Dekuji moc za odpoved.

Foto Morava

Dobrý den, v současné době s ohledem na Koronavirivou krizi máme dostatek kapacit. Vzhledem k tomu, že 24.8. je pondělí doporučuji odeslat objednávku 19–20.8.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda když zašlu fotografie a chtela bych plný formát je to možné? A probíhá před tiskem nějaká kontrola aby třeba nebyla půlka fotek nepoužitelná?Pot­řebuji vytisknou větší množství fotek kolik je možné na jednu objednávku voucherů? Děkuji

Foto Morava

Dobrý den, pokud se jesná o množství voucheru na jednu zakázku, múžete najednou uplatnit až 10 voucheru. Pokud se jedná o plný formát, předpokládám, že máte na mysli maximální využití plochy fotografie. Vybrat si vždy můžete ze dvou variant. Např. 10×15 nebo 11,5×15. Důležité je aby poměr stran vašich snímků odpovídal poměru některého z vybraných formátů fotografie. Více informací na: https://www.fotomorava.cz/Formaty-orez-a-rozliseni-a6_5.htm . Svou zakázku můžete taky konzultovat přímo z pracovníky laboratoře na emailu digital@fotomorava.cz

Simona Nartovská

Dobry den, je mozne objednat mensi rozmer fotografii?
 Dekujk

Foto Morava

Dobrý den, to není problém. Pokud chcete zhotovit formát 9×13 místo 10×15, vyhovíme Vám. Pouze to napište taky do poznámky ať v laboratoři vědí, že se nejedná o chybu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru