Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

150 Kč na první objednávku jídla přes aplikaci Wolt: rozvoz v Praze i Brně

4,7 / 5 Wolt: Doručení jídla a potravin (2 pobočky) 847 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lubka

Dobrý den,

voucher jsem uplatnil, vše v pořádku. Jen mi neskočil do „Uplatněné vouchery“ a stále ho mám v „Mé nákupy“. Co s tím ? Chtěl bych mu dát kladný feedback. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lubko :) děkujeme za informaci. Voucher byste nyní měl vidět jako využitý a můžete jej ohodnotit. Děkujeme, že jste s námi. Pěkný den, Lukáš :)

Ina

Mohu zakoupit a zaregistrovat voucher opakovaně , když už jsem jednou koupila ,ale propadl mě nevyužit nebot jsem si špatně přečetla podmínky?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ino :) Sleva platí pouze pro nové uživatele, a to na první objednávku s doručením jídla kurýrem. Pokud jste již přes Wolt objednávala nebo zadávala nějaký selvový kód, tak nelze bohužel voucher využít. Pěkný den, Lukáš :)

Petr Zmeškal

Do bystrca budete rozvazet ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) v současné chvíli si oblasti a adresy, kam Wolt doručuje můžete ověřit přímo na jejich stránkách wolt.com. Pěkný den, Lukáš :)

Alan

Dobrý den, při zadávání objednávky nastala technická chyba, mohu poprosit o telefon na pražský/ český Wolt? Potřebuji se s nimi telefonicky spojit. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Alane :) kontaktní možnosti na společnost Wolt jsou jen email support@wolt.com, případně možnost Live chatu přímo v jejich aplikaci, kde Vám rádi pomohou. Pěkný den, Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru