Nálož masa v centru Brna: prkno s křidýlky, žebry, krkovicí a klobásou i řemeslná piva
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
Hladové prkno pro 4 osoby
- Pečená kuřecí křidýlka, 500 g
- Pečená bůčková žebírka, 500 g
- Grilovaná vepřová krkovice, 250 g
- Opečená klobáska, 1 ks
- Rozpečený chléb
- Křen, hořčice, nakládaná okurka
Omezení
Voucher je možné využít od úterý do čtvrtka.
- Rezervace předem je nutná, volejte na tel. 775 027 918.
- Kódem voucheru se prokážete na místě.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, vychutnejte si vše na místě.
- Voucher je možné využít od úterý do čtvrtka.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
Hladové prkno pro 4 osoby
- Pečená kuřecí křidýlka, 500 g
- Pečená bůčková žebírka, 500 g
- Grilovaná vepřová krkovice, 250 g
- Opečená klobáska, 1 ks
- Rozpečený chléb
- Křen, hořčice, nakládaná okurka
- 4× 12° světlý ležák Richard, à 0,5 l
Omezení
Voucher je možné využít od úterý do čtvrtka.
- Rezervace předem je nutná, volejte na tel. 775 027 918.
- Kódem voucheru se prokážete na místě.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, vychutnejte si vše na místě.
- Voucher je možné využít od úterý do čtvrtka.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jméno Richard znamená ze staroněmčiny „vladař/král“ a jednoho takového mají v restauraci U Richarda v kuchyni.
Zajděte do pivovarské restaurace U Richarda vyzkoušet královské umění zdejšího kuchaře, nebudete litovat! V podniku, který najdete pod Špilberkem, se můžete těšit na pořádnou nálož masa: dáte si kuřecí křidýlka, bůčková žebírka, vepřovou krkovici a opečenou klobásu. Chybět samozřejmě nebude rozpečený chléb, křen, hořčice a nakládaná okurka.
A určitě sáhněte rovnou po variantě s řemeslným pivem Richard – nefiltrované a nepasterizované pivo si tu totiž vaří vlastní a s pořádnou péčí. Tak už na nic nečekejte, popadněte parťáky a vyrazte na skvělé jídlo. Stačí dojet na zastávku Komenského náměstí, ze které je to za touhle baštou pár kroků.
Tip: Patříte mezi znalce a milovníky piva? Přečtěte si více o zdejším vaření zlatavého moku.
VařeníPrvní fází výroby piva je samotné vaření. To probíhá tradičním způsobem, který je typický pro pravý český ležák. Při vaření piva Richard nic nezanedbávají, a proto věnují pivu nejlepší péči a jedna várka se vaří dvanáct hodin. Hlavní kvašeníDalší fází je hlavní kvašení, které probíhá v tzv. spilkách. Jsou to chlazené nádoby, ve kterých pivo kvasí přibližně týden za nízkých teplot. Jedná se o tradiční spodní kvašení. Výsledkem je mladé pivo, které se dá připodobnit k burčáku. Při výrobě svrchně kvašených piv používají speciální kmeny kvasnic, a tím se jim daří zachovat autentickou chuť a vůni, které jsou pro tyto speciály charakteristické. Jemné dokvašováníPosledním krokem je jemné dokvašování – zrání piva. Proces trvá zhruba pět týdnů, kdy pivo leží v ležáckých tancích a pomalu dozrává. Kvasinky nasycují pivo oxidem uhličitým a zjemňují chuť. Do piva Richard se nepřidává technický oxid uhličitý, což má za následek, že pivo nepůsobí pocit plnosti a následné potíže. |