Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Základní školení přípravy espressa a techniky latte art

Školící středisko Čerstvý Boby Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz (mapa)
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Základní kurz přípravy espressa a techniky latte art

  • Teoretická část:
    • botanika (základní rozdělení typů kávovníku)
    • pěstitelské země
    • zpracování a cesta kávového zrna (coffee burzy, direct trade, „fair trade“ fenomén)
    • uskladnění zeleného zrna, proces pražení, co se děje se zrnem
    • vymezení základních nápojů na bázi espressa
    • kávové trendy a přístupy
  • Praktická část:
    • nácvik přípravy espressa (parametry tempování, doba extrakce, atd.)
    • nácvik šlehání pěny a příprava cappuccina

Délka školení: 3,5 h 

Omezení

Kapacita je max. 6 osob.

Rezervaci provádějte online. Na stránce Čerstvý Boby si vyberete termín kurzu, který vám bude vyhovovat, a přidáte si tento termín do nákupního košíku. Poté přejdete do košíku a zde vložíte kód voucheru do pole „vložit slevový kupón“. Po zadání kódu voucheru bude odečteno 100% hodnoty. Poté dokončíte objednávku. 

Změna nebo zrušení rezervace na konkrétní termín je možná alespoň 4 dny předem, jinak voucher bez náhrady propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 900 Kč −8 % 1 749 Kč
1 900 Kč −8 % 1 749 Kč

Je načase posunout vaši vášeň ke kávě o level výše, staňte se hvězdami v přípravě espressa a vychutnávejte si pak perfektní kávu v pohodlí domova.

Stačí přihlásit se na kurz od Čerstvý Boby. Tady se během 3,5 hodin naučíte připravit dokonalé espresso a cappuccino a také se naučíte základy techniky latte art. Kurz zahrnuje teoretickou i praktickou část. 

Teoretická část:

  • botanika (základní rozdělení typů kávovníku)
  • pěstitelské země
  • zpracování a cesta kávového zrna (coffee burzy, direct trade, „fair trade“ fenomén)
  • uskladnění zeleného zrna, proces pražení, co se děje se zrnem
  • vymezení základních nápojů na bázi espressa
  • kávové trendy a přístupy

Praktická část:

  • nácvik přípravy espressa (parametry tempování, doba extrakce, atd.)
  • nácvik šlehání pěny a příprava cappuccina

Školení probíhá v prostorách školícího střediska Čerstvý Boby pod vedením zkušené baristky a lektorky Leony Vrtalové. 

Nahoru