Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Základní školení přípravy espressa a techniky latte art

Školící středisko Čerstvý Boby Ostrava (mapa) 20 zbývá

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Školící středisko Čerstvý Boby

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Termín

Platnost do 31. 8. 2020.

V ceně

Základní kurz přípravy espressa a techniky latte art

  • Teoretická část:
    • botanika (základní rozdělení typů kávovníku)
    • pěstitelské země
    • zpracování a cesta kávového zrna (coffee burzy, direct trade, „fair trade“ fenomén)
    • uskladnění zeleného zrna, proces pražení, co se děje se zrnem
    • vymezení základních nápojů na bázi espressa
    • kávové trendy a přístupy
  • Praktická část:
    • nácvik přípravy espressa (parametry tempování, doba extrakce, atd.)
    • nácvik šlehání pěny a příprava cappuccina

Délka školení: 3,5 h 

Omezení

Kapacita je max. 6 osob.

Rezervaci provádějte online. Na stránce Čerstvý Boby si vyberete termín kurzu, který vám bude vyhovovat, a přidáte si tento termín do nákupního košíku. Poté přejdete do košíku a zde vložíte kód voucheru do pole „vložit slevový kupón“. Po zadání kódu voucheru bude odečteno 100% hodnoty. Poté dokončíte objednávku. 

Změna nebo zrušení rezervace na konkrétní termín je možná alespoň 4 dny předem, jinak voucher bez náhrady propadá.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 900 Kč 1 749 Kč
1 900 Kč 1 749 Kč
Ukončeno

Je načase posunout vaši vášeň ke kávě o level výše, staňte se hvězdami v přípravě espressa a vychutnávejte si pak perfektní kávu v pohodlí domova.

Stačí přihlásit se na kurz od Čerstvý Boby. Tady se během 3,5 hodin naučíte připravit dokonalé espresso a cappuccino a také se naučíte základy techniky latte art. Kurz zahrnuje teoretickou i praktickou část. 

Teoretická část:

  • botanika (základní rozdělení typů kávovníku)
  • pěstitelské země
  • zpracování a cesta kávového zrna (coffee burzy, direct trade, „fair trade“ fenomén)
  • uskladnění zeleného zrna, proces pražení, co se děje se zrnem
  • vymezení základních nápojů na bázi espressa
  • kávové trendy a přístupy

Praktická část:

  • nácvik přípravy espressa (parametry tempování, doba extrakce, atd.)
  • nácvik šlehání pěny a příprava cappuccina

Školení probíhá v prostorách školícího střediska Čerstvý Boby pod vedením zkušené baristky a lektorky Leony Vrtalové.