Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů v Holešovicích

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (2)

5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků pro 1 osobu:

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba balkánského sýra, jogurtů, tvarohu a mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur
  • Sýr si odnesete s sebou domů

Termíny kurzů: 

  • 11. 4. 2020
  • ​25. 4. 2020
  • 09. 5. 2020
  • 23. 5. 2020
  • 06. 6. 2020
  • 20. 6. 2020
  • 12. 9. 2020
  • 26. 9. 2020
  • 10. 10. 2020
  • 24. 10. 2020
  • 07. 11. 2020
  • 21. 11. 2020
  • 05. 12. 2020
  • 12. 12. 2020

Čas konání: 10.00–15.00 hodin 

Rezervace: Předem na e‑mailu bulgaricus.i@seznam.cz – do zprávy uveďte kód voucheru. 

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 750 Kč −8 % 1 599 Kč
1 750 Kč −8 % 1 599 Kč
3 500 Kč −10 % 3 149 Kč
3 500 Kč −10 % 3 149 Kč

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům ori­ginálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Obsah kurzu

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita