








Každý, kdo v obyčejné paštice jen bez zájmu ryje, by měl ochutnat maso rillettes. A nádavkem i škvarkové sádlo z divočáka.
O tom, že největší gurmáni na světě jsou pravděpodobně Francouzi, lze pochybovat jen stěží. Obzvlášť když si na chléb či bagetu namažete delikátní masovou pomazánku rillettes. Naštěstí se pro ni nemusíte nikam trmácet – okuste tuhle pochoutku z poctivé české výroby.
V nabídce jsou sklenice naplněné ručně trhaným masem z divočáka, jelena i bažanta. Dělané je na červeném víně, sádlu a směsi koření bez jakýchkoli konzervantů. Zasedněte ke stolu, pootočte víčkem a dopřejte si „bon appétit“.
Když už budete mlsat, tak se do toho opřete ve velkém. Za ochutnání určitě stojí i delikátní škvarková pomazánka z divočáka. Připravují ji hned v několika variantách – s medvědím česnekem a slivovicí, se zeleným pepřem i na cibulce. Stačí namazat na chleba a posolit.
Dárek: K celému nákupu z této akce dostanete jako bonus zdarma Raw Crackers – kešu a kmín (platí při objednání libovolného počtu rilettes nebo sádel, jedny krekry na jednu celkovou objednávku).
Adresa pro případné vrácení zboží:
Food Festival, N. A. Někrasova 641/9, 160 00 Praha-Bubeneč