Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

8denní pobyt ve Vile Zvono*** s polopenzí v letovisku Baška Voda na Makarské riviéře

4,2 / 5 CK České kormidlo Baška Voda - Chorvatsko (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vojtěch Urban

Dobrý den,


Chtěli bychom si u vás koupit tento voucher na dovolenou v Chorvatsku, ale trochu se bojíme současné zhoršující se situace. Můžu se zeptat, co by se dělo v případě zhoršené situace počátkem srpna? Kdyby se například znovu zavřely hranice… Jak by to bylo s voucherem? 


Děkuji za odpověď


S pozdravem, 
Urban 

CK České kormidlo

Dobrý den,
pokud by se uzavřeli hranice a nebylo by možné vycestovat, CK bude klienty kontaktovat a nabízet nějaké formy náhrady.
Pravděpodobně by to byl Lex Voucher dle zákonu 185/2020 Sb. ČR.

Mari

Dobrý den, chtěla bych cestovat s dcerou 8 let, zakoupím teda 2 vouchery? Nabízíte možnost autobusové dopravy, kde jsou prosím nástupní místa? Jak dlouho trvá cesta autobusem? Děkuji za informace.

CK České kormidlo

Dobrý den,
ano pokud budou cestovat 2 osoby – tj. budou na základním lůžku je potřeba zakoupit voucher 2×. Příplatky za přistýlky se hradí v CK – např. když cestují 2× dospělá osoba + 1× dítě. Ano, autobusová doprava je možná – příplatek v CK 2 590 Kč/ os.
Příplatek za nástupní místa 100–300 Kč. Cesta může trvat cca 14 – 16 hodin. Před zakoupením voucheru prosím o dodržení postupu na Slevomatu v sekci: JAK UPLATNIT. Děkuji

Karel

Dobrý den, je možné připlatit klimatizaci? Pokud ano za kolik?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle :) bohužel variantu s klimatizací u této varianty neposkytujeme. Snad Vás nabídka zaujme i tak. Pěkný den, Lukáš :)

Marhounová Andrea

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat? Jestli je možné objednat toto ubytování pro 2 dosp.os. a 2 děti (11,14let)??? A kolik děti stojí např. od 15.-22.8. Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den,
v tomto ubytovacím zařízení jsou pokoje typu 2+1 – tj. dvojlůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, bylo by tedy nutné zakoupit 4× voucher a mít dva pokoje 2+0. Před zakoupením voucherů prosím postupujte dle pokynů na Slevomatu v sekci: JAK UPLATNIT.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru