Tříchodové menu pro dva: jarní závitek, kachní prsíčko s domácími noky a panna cotta
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 9. 2020.
V ceně
- 2× předkrm
- Jarní závitek z krůtího masa se zeleninou, smažený v arašídovém oleji s omáčkou sweet-sour, vietnamský salát s mrkví
- 2× hlavní chod (à 150 g)
- Kachní prsíčko ve vakuu, brusinková omáčka s teriyaki a hráškovými lusky, mladý hrášek a restované domácí noky na másle se slaninovým prachem a bylinkami
- 2× dezert (à 80 g)
- Matcha panna cotta ze zeleného čaje, mangový coulis, lyofilizované jahody a máta v čokoládě
Omezení
- Voucher můžete využít od 15:00.
- 1. 4. – 30. 6. 2020 Ize voucher uplatnit pouze o víkendu.
- Od 1. 7. 2020 lze uplatnit každý den.
- Rezervace: nutná alespoň 24 hodin předem – pouze telefonicky na čísle 378 609 999 a nejpozději 14 dní před koncem platnosti voucheru.
- Jídlo s sebou: Užijte si hostinu se vším všudy a poseďte v příjemné restauraci. Odnos s sebou není možný.
- Rezervaci je možné zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Král zvířat? To bude lev. A král kuchařů? Ten bude v restauraci Lions.
Pochutnejte si na bohatém 3chodovém menu v restauraci plzeňského hotelu Lions. Voucher platí pro 2 osoby, vezměte tedy někoho blízkého. Podávat se bude jarní závitek z krůtího masa, kachní prsíčko s domácími noky a brusinkovou omáčkou s teriyaki, jako sladkou tečku dostanete matcha panna cottu ze zeleného čaje.
To vše v příjemném prostředí, kde si šéfkuchař zakládá na kvalitních a čerstvých surovinách včetně bio masa z oblasti Českého lesa. Hosté si tu pochvalují jak jídlo, tak ochotu a rychlost personálu. Dobrou chuť!
„Vše bylo v pořádku, moc milý personál, jídlo vynikající, moc jsme si to s manželem užili.“ (Hanna, 22. 1. 2020)