Termín
Platnost do 1. 7. 2020.
V ceně
Degustační menu pro 2 osoby
- 2× polévka s čerstvých rajčat, 1 dcl
- 2× kohout na víně, 20 g
- 2× filátko zauzeného pstruha (70 g), artyčokové pyré, borůvkový gel
- 2× telecí tataráček s lanýžovým olejem, 70 g
- 2× hovězí flank steak, grilovaná zelenina, 70 g
- 2× vepřová panenka (70 g) dýňové pyré, lesní plody
- 2× sorbet, 40 g
- 2× ovocná kostka, pomerančový gel, ovoce, 40 g
Omezení
Voucher lze využít od 1. 5. do 1. 7. 2020.
- Rezervace: alespoň 48 hod. předem přes rezervační formulář http://slevomat.uplatnenivoucheru.cz/1633712
- Jídlo s sebou: pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný.
Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jak se pozná, že je jaro opravdu tady? Všechny talíře nádherně rozkvetou.
Nechte se pohostit v restauraci Bonjour – Culinary Club ČR, kde si pro vás připravili bohaté jarní degustačním menu. Pochoutky z prvotřídních surovin pro vás opět připraví oceňovaný šéfkuchař Petr Erin Kováč s týmem a budou se servírovat v 8 chodech.
„Degustační menu splnilo očekávání se vším všudy. Velmi milý majitel a šéfkuchař v jedné roli nám po celou dobu odpovídal na zvídavé dotazy a velmi nás překvapil svou vstřícností. Jídlo bylo vynikající a určitě půjdeme někdy na jiné menu znovu.“ (Daniel a Lenka, 1. 9. 2019)
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.