Nové 4chodové degustační menu: jelení hřbet na celerovém pyré i čokoládový fondán
Přehled nabídky
Existuje místo, kde vaše chuťové buňky zažijí doslova výbuch nadšení!
Zažijte erupci chutí a zajděte na degustační menu do restaurace Volcano Grill House. Šéfkuchař Josef Pošta a jeho tým vám připraví 4 chody od předkrmu až po dezert.
Začnete amuse bouche, jako předkrm si vychutnáte karamelizovanou Atlantskou černá tresku na carpacciu, hlavním chodem pak bude pomalu pečený jelení hřbet na celerovém pyré s restovanými liškami. Sladkou tečkou nakonec bude čokoládový fondán podlitý omáčkou z lesních plodů.
„Velmi dobře sestavené menu a opravdu skvěle připravené pokrmy. Příjemné prostředí a ochotný personál.“ (David, květen 2019)
Tip: Restaurace je kousek od Prokopského údolí. Hodování můžete spojit s krásnou procházkou.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.