Čokolády Rudolf Braun: mléčné, bílé, extra hořké i s chilli nebo ořechy
Přehled nabídky
Kolik osob je potřeba na spořádání celé tabulky čokolády? V případě těchto čokolád bohatě stačí jedna.
Udělejte sobě nebo někomu blízkému radost kvalitní belgickou čokoládou. Ať už máte rádi mléčnou, bílou nebo hořkou, jistě si vyberete tu pravou pro vás – v nabídce je totiž od každého něco, a to včetně variant třeba s karamelem a mořskou solí nebo s mátovými křupinkami. Mňam!
Mrkněte na víc informací o značce Rudolf Braun.
V samém srdci Bruselu, právě u jeho symbolu – sochy čůrajícího chlapečka Manneken Pis, se nachází obchod jedné z nejznámějších čokoládových továren v Belgii – Chocolaterie Manneken Pis. Byla založen chocolatiérem Rudolfem Braunem a historie značky se datuje až do roku 1899. Tehdy se pan Braun, bývalý majitel pekárny v Německu, rozhodl věnovat výrobě nejlepší čokolády. Tradiční recepty a prvotřídní ingredience proměnily jeho výrobky na nejchutnější čokoládu. Rodina Rudolfa Brauna si vedla velmi dobře. Díky vysoce kvalitním surovinám a velkému množství kakaových bobů dosáhla jejich čokoláda i za hranice Německa. Expanzi společnosti narušila první světová válka a později druhá světová válka. Syn Rudolfa Brauna musel vstoupit do armády, která zastavila výrobu rodinné čokolády. Historie čokolády však z rodiny nikdy úplně nezmizela a pravnuk Rudolfa Brauna se rozhodl přivést ji zpět ve velkém měřítku. Tato forma umění byla předávána z otce na syna více než čtyři generace a čokolády byly stále vyráběny podle tradičních belgických a švýcarských receptů. |
Popis a nutriční hodnoty čokolád:
-
Belgická hořká čokoláda s hruškou a mandlemi, 57 % kakaa
Bohatá jemná hořká belgická čokoláda s hruškou a mandlemi a vysokým obsahem kakaa – 57 %. Výjimečně delikátní čokoládový počin. „Hrušková s mandlemi“ z dílny Rudolfa Brauna je zvláště při prvním ochutnání něco nečekaně příjemného. Zachovává si vyšší obsah kakaa. Plná chuť hrušky vnáší do požitku jistou veselou vzpruhu, od které vás příjemně, galantně odpoutávají kousky krájených mandlí. Tato čokoláda je nejvíce oceňovaným vzorkem při ochutnávkách.
Nutriční tabulka pro 100 g
Energie 509 Kcal / 2128 Kj Tuk 34,9 g Mastné kyseliny 19,9 g Sacharidy 40,4 g Cukr 35,4 g Vláknina 11,7 g Bílkoviny 7,3 g Sůl 0,02 g -
Belgická hořká čokoláda s pomerančem a mandlemi, 57 % kakaa
Bohatá jemná hořká belgická čokoláda s pomerančem a mandlemi a vysokým obsahem kakaa – 57 %. Tato „pomerančová s mandlemi od Brauna“ by se jednoduše dala nazvat jako veselá, hravá, rozverná. Harmonie různých chutí vás příjemně škádlí na jazyku, hrají si s vámi, kočkují se s vašimi chuťovými pohárky, aby po počátečním vzrušení z chuti kakaa, decentních pomerančů a výrazných mandlí, přišel kýžený klid a vy spočinete ve sféře potěšení.
Nutriční tabulka pro 100 g
Energie 510 Kcal / 2135 Kj Tuk 34,0 g Mastné kyseliny 19,8 g Sacharidy 44,0 g Cukr 39,3 g Vláknina 9,0 g Bílkoviny 6,8 g Sůl 0,05 g -
Belgická hořká čokoláda s lesním ovocem, 57 % kakaa
Bohatá jemná hořká belgická čokoláda s lesním ovocem a vysokým obsahem kakaa – 57 %. Lesní ovoce se stalo součástí čokolád poměrně dávno. U většiny takových čokolád však jasně cítíte doslazování, které samozřejmě není z hlediska kvality žádoucí. U „lesního ovoce od Brauna“ je prozíravě vsazeno na kvalitní středně hořkou čokoládu s dobrým lesním ovocem, které si díky absenci přidaného cukru zachovává svou charakteristikou, hořko-sladkou přírodní chuť. A ta báječně ladí s kakaovou chutí této čokolády.
Nutriční tabulka pro 100 g
Energie 525 Kcal / 2199 Kj Tuk 34,5 g Mastné kyseliny 21,6 g Sacharidy 41,9 g Cukr 38,8 g Vláknina 9,2 g Bílkoviny 6,2 g Sůl 0,02 g -
Belgická bílá čokoláda s kousky kokosu, 27 % kakaa
Bohatá extra jemná belgická bílá čokoláda s kokosem a vysokým obsahem kakaa – 27 %. Tato bílá čokoláda potěší svou vyváženou chutí, ve které se skloubí kvalitní bílá čokoláda bez přidaného cukru a svěží strouhaný kokos. Díky absenci doslazování, které se nachází v drtivé většině jiných čokolád (bílých obzvlášť), není její chuť vtíravá až agresivní. Naopak, chutná jemně, přátelsky, a svěží chuť kokosu čokoládovému základu příjemně sekunduje.
Nutriční tabulka pro 100 g
Energie 551 Kcal / 2292 Kj Tuk 33,3 g Mastné kyseliny 22,3 g Sacharidy 59,4 g Cukr 57,8 g Vláknina 1,6 g Bílkoviny 4,6 g Sůl 0,14 g - Belgická hořká čokoláda s chilli, 57 % kakaa
Bohatá jemná hořká belgická čokoláda s chilli a vysokým obsahem kakaa – 57 %. V této čokoládě si jemně výraznější chuť kakaa ponechává na počátku svoji volnost, aby postupně přešla do přívětivě štiplavé chuti chilli. V závěru příjemně souzní a vytváří velmi chutnou, živou kombinaci. Nutriční tabulka pro 100 g
|
|
|
|
|
|
|
Adresa pro případné vrácení zboží:
Svět Delikates s.r.o., Obvodová 58 Zdiby 250 66
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.