Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Penzion v srdci Jeseníků: aktivní rodinný pobyt se snídaní i zapůjčením kol

4,4 / 5 Areál Skiland Ostružná Jeseníky (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Daniela Šípková

Dobrý den, ráda bych se zeptala na pobyt pro 2dospele osoby a jedno dítě 1,5 roku..jestli je v nabídce možné si objednat pokoj s přístupem do kuchyňky, abych mohla dítěti uvařit. Jestli jde nabídka na apartmán? Děkuji Šípková

Areál Skiland Ostružná

Dobrý den,
bohužel žádný pokoj není vybaven kuchyňkou. Ta je společná pro celý penzion, nachází se ve druhém patře. Při objednání můžete zadat požadavek na ubytování vedle kuchyňky. Pokud to ve vámi zvoleném termínu půjde, rádi vám s vaším požadavkem vyjdeme vstříc.
S pozdravem
Martina Olejníková

Lenka Konecna

Dobry den, pokud chceme jet s ditetem 11 let, je potreba se pred zakoupenim voucheru informovat, zda mate dvouluzkovy pokoj s pristylkou pro dite k dispozici, nebo je treti luzko na kazdem dvouluzkovem pokoji? Dekuji, Konecna

Areál Skiland Ostružná

Dobrý den,
jedná se o ubytování v rodinné pokoji, který má dva samostatné pokoje a pro tyto dva pokoje je společné sociální zařízení. Není třeba řešit přistýlku, na každý rodinný pokoj se pohodlně vejde až 8 osob. Každý, kdo zakoupí voucher má tento rodinný pokoj k dispozici. Ve třech se pohodlně vejdete.
S pozdravem
Martina Olejníková

Jitka

Dobrý den, jsme 2 dospělí a 2 děti ve věku 11 a 14 let. Mám zakoupit 1 voucher pro 2 a děti nahlásit a doplatit v penzionu nebo rovnou koupit voucher pro 4 osoby? Je součástí pokojů také koupelna a WC, není to nikde uvedeno. Moc děkuji!

Areál Skiland Ostružná

Dobrý den, cena za dítě od 3–15 let je 525,–Kč/noc. V této ceně je zahrnuta snídaně a veškeré výhody balíčku (vstup na expozici, půjčení kola..). Záleží na vás, zda zvolíte koupi voucheru pro 4 osoby nebo 2 děti doplatíte zvlášť na recepci při příjezdu. Jedná se o rodinný pokoj, který má dva samostatné pokoje a pro tyto dva pokoje je společné sociální zařízení. Ideální tedy pro pobyt rodičů s dětmi.

S pozdravem
Martina Olejníková

Martina

Dobrý den,
kolik stojí pobyt dítěte od 3 do 15 let na noc?

Areál Skiland Ostružná

Dobrý den,
cena za dítě od 3–15 let je 525,–Kč/noc. V této ceně je zahrnuta snídaně a veškeré výhody balíčku (vstup na expozici, půjčení kola..). Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru