Prověřená klasika k obědu: vepřový či kuřecí řízek nebo smažený sýr s tatarkou
Přehled nabídky
Dva nesmiřitelní rivalové se chystají na rozhodující bitvu. Vyhraje u vás řízek, nebo smažák?
Sto lidí, sto chutí. Mezi oblíbenými jídly se ale přece jen najdou ta, jejichž oblíbenost prověřilo už několik generací. Jedním z nich je řízek, druhým smažený sýr. Pomozte rozhodnout, co je lepší. Zaskočte do plzeňské restaurace U Andrejsů a dejte si jeden z nich k obědu.
Ve strouhance obalené vepřové či kuřecí maso i sýr si k sobě na talíř pozvou posilu v podobě hranolků nebo vařených brambor, přičemž smažák samozřejmě povolá z kuchyně i tatarku. A to už by bylo, aby se vám neudělaly boule až za ušima.
Typicky český podnik najdete přímo uprostřed Plzně, otevřeno tu mají od pondělí do pátku mezi 10:00 a 14:00. Pak už stačí jen vybrat místo uvnitř či na venkovní terase a počkat, až vám číšník donese, po čem žaludek baží.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.