Až 1 kg baklavy z Gülerfamily bakery – pistáciová, oříšková nebo kokosová
Přehled nabídky
O tom, co vlastně baklava v překladu znamená, by se mohly vést dlouhé spory. Po jejím ochutnání ale všechny rychle skončí.
Pohádkově sladká chuť lístkového těsta s oříškovou náplní vás přiměje povznést se nad všechny negativní pocity. Svou krabičku štěstí si donesete z poctivé Gülerfamily bakery, která se specializuje na řemeslnou výrobu cukrovinek z oblasti středomoří, balkánu, blízkého východu a orientu. Podnik najdete v pražských Holešovicích.
Vybírejte z pistáciové baklavy, kokosové nebo té s vlašskými ořechy. Balena bude v krabičkách po 3, 8 nebo 16 kusech. Lahodné máslové baklavy jsou vyráběny z přepuštěného másla ghí, které neobsahuje mléčnou bílkovinu ani laktózu. Po prvním křupnutí se vám bude báječně rozplývat na jazyku.
Jak dlouho baklava vydrží? Pokud ji budete uchovávat v lednici, tak až 10 dní. Pokud ale krabičku otevřete hned po nákupu, hrozí, že všechny kousky zmizí takřka hned. Odolat dokáže jen málokdo.