Moderně zrekonstruovaný mlýn s historií od r. 1560
Klidné místo u lesa a soukromého rybníka
Tři přání od zlaté rybky? Pobyt ve mlýně, skvělé jídlo a rybářskou povolenku!
Co si takhle dopřát ničím nerušený odpočinek? Bačalský
mlýn s historií od r. 1560 je místem, kde se vám dostane opravdového
klidu – stojí na samotě u lesa a hned vedle rybníku.
Nabízí pohodlné pokoje, zrekonstruované prostory a skvělé jídlo
v restauraci s krbem. A když už budete u rybníka, byla by škoda si
nezachytat, co myslíte? Sáhněte tak po variantě s rybářskou
povolenkou. Nebo si chcete užít dovolenou s pořádnými hody? Pak
vás tu potěší pobytem se zabijačkou.
Tip: V okolí je toho mnoho k vidění, mrkněte na web
Bačalského mlýna a nechte se inspirovat.
Zrekonstruovaný mlýn a restaurace s krbem
Mlýn stojí v klidné lokalitě poblíž lesů a přímo
u rybníka – ničím nerušený relax bude zkrátka dokonalý.
V nedávné době prošla budova rekonstrukcí, při které se dbalo na zachování původních rysů, a užijete si tu tak malebné historické prvky,
ale i moderní vybavení. Ubytovaní budete v příjemném dvoulůžkovém
pokoji s vlastním sociálním zařízením a sprchovým
koutem, samozřejmostí je i Wi‑Fi.
V příjemné restauraci, které dominuje dřevo a krbová
kamna, se každé ráno posilníte snídaní a v průběhu pobytu se můžete těšit i na parádní večeři: společně si dáte pečené koleno
s chlebem. Posedět navíc můžete i na terase, ze které budete mít
výhled přímo na rybník. Neváhejte sem v otevírací době zaskočit na něco
dobrého.
Po: zavřeno
Út: zavřeno
St: 15:00–21:00
Čt: 15:00–21:00
Pá: 15:00–21:00
So: 12:00–21:00
Ne: 12:00–19:00
Rybaření a hody
Když už budete přímo u rybníka, neváhejte si příjemnou dovolenou
vylepšit rybářským relaxem – v nabídce je varianta
s povolenkou lovit na místním soukromém rybníku. Lovné
místo budete mít zajištěné, a můžete si tak užít celodenní „chyť a pusť“ rybaření. Nezapomeňte si přibalit své pruty a návnady – na lovení musíte mít vlastní vybavení, není možné si ho
zde půjčit.
Sáhnout můžete také po pobytu se zabijačkovými
hody – v sobotu si pochutnáte na zabijačkové polévce, 1 kg
masa rozděleného mezi jitrnice, jelito, ovar i škvarky. K jídlu
samozřejmě nebude chybět chleba a zelenina a panák slivovice. Těšte se také na organizovanou prohlídku Pardubického pivovaru (doprava vlastní) a večerní živou hudbu přímo ve mlýně.