Termín
Platnost do 31. 7. 2020.
V ceně
- Hovězí tatarák z mletého zadního masa (200 g)
- 10 česnekových topinek
Tatarák se podává namíchaný.
Omezení
- Rezervace: Alespoň 24 hodin předem na tel. 775 622 076.
- S sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 24 hodin před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2020.
V ceně
- Hovězí tatarák z mletého zadního masa (500 g)
- 20 česnekových topinek
Tatarák se podává namíchaný.
- Rezervace: Alespoň 24 hodin předem na tel. 775 622 076.
- S sebou: Nelze, jídlo je určeno pouze ke konzumaci v restauraci.
Voucher lze v rámci 14denní zákonné lhůty od zakoupení stornovat. Při zrušení rezervace či změně v pracovní dny nejpozději 24 hodin před domluveným termínem voucher zůstává v plné platnosti. Při zrušení rezervace či změně v kratší lhůtě voucher propadá v plné výši, takový voucher nelze refundovat. Změna je možná pouze jednou nebo po domluvě s poskytovatelem služby.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Když topinkám přiložíte nůž na krk, nedočkavostí poposkočí. Vědí totiž, že tatarák se blíží.
Vypravte se do pardubické restaurace Tenis Klub a pochutnejte si na delikátním hovězím tataráku. Znamenitou baštu vám obsluha naservíruje společně s dozlatova usmaženými topinkami.
Tatarák je namíchaný pouze z čerstvých a kvalitních surovin, jemně mleté hovězí maso pochází ze 100% českého býčka z lokálních chovů a restauraci ho dodává vyhlášený řezník pan Francouz.
Aby byla hostina dokonalá, nakoukněte do nápojového lístku, nabídka potěší pivaře, vinaře i abstinenty. Na čepu je třeba Gambrinus, Plzeň, Kozel nebo malinovka.