Degustační workshop s Monou: losos s mandlovou pěnou, kalamáry, steak a další delikatesy
Přehled nabídky
Termín
Pá 14. 2. 2020 19:00
V ceně
1 osoba
Degustační workshop pro 1 osobu
- Příprava degustačního menu
- Marinovaný losos, vodka, červená řepa, mátový olej, mandlová pěna
- Kalámary à la krevety s citronovou pusinkou, maracuja, kaviár, tapioka, černý kořen
- Top blade steak s chilli a chimichurri, dresink vinaigrette, kapustový knedlík, kaštany, artyčoky
- Variace hrášku, mrkve a červené řepy s lesní směsí
- Piña Colada
Omezení
Minimální počet pro uskutečnění degustačního večera jsou 4 osoby, maximální účast je 14 osob.
Rezervace: není potřeba (voucher si kupujete na konkrétní termín).
Voucher na termín nelze stornovat ani refundovat.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Není nad vybrané delikatesy… A když je umíte i uvařit? Pak si na návštěvy nejspíš budete muset založit pořadník.
Učíte se rádi nové věci? A milujete ochutnávání neotřelých kombinací kvalitních surovin? Pak je tento degustační workshop s Monikou Kokyovou a šéfkuchařem Pavlem Patákem přesně pro vás: nahlédnete pod pokličku moderní gastronomie a navíc si pochutnáte na skvělém jídle.
Učení, které voní a chutná
Během tohoto valentýnského večera nejen uvidíte, jak se pokrmy z čerstvých surovin připravují, ale také se to v otevřené kuchyni sami naučíte. Kuchaři se nebojí kombinovat tradiční recepty s moderními postupy, například molekulární a starověkou kuchyni.
Kurz se koná za účasti minimálně 4 osob, maximální počet je 14 účastníků.