Exkluzivní 4chodová večeře od špičkového šéfkuchaře podávaná 50 metrů nad rozsvícenou Prahou
Přehled nabídky
Jako předkrm jízda do 50 metrů, jako hlavní chod věžičky z ptačí perspektivy a výhled do dáli jako dezert. A k tomu skvělé jídlo!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo s vysoce netradičním prostředím! Před vámi 4chodové menu od špičkového šéfkuchaře, který vařil v michelinských podnicích, pod vámi zeleň Riegrových sadů a kolem vás? Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Dinner in the Sky, večeře podávaná na plošině až 50 m nad zemí.
Exkluzivně pro zákazníky Slevomatu: Termíny od 20:30, tedy nad rozsvícenou Prahou, jinde nekoupíte, jsou rezervované pouze pro zákazníky Slevomatu. Speciálně pro ně je také menu doplněné o vinné párování. Zážitek tak bude ještě výjimečnější!
Plošina bude v Praze od 3. do 13. září 2020, vrací se sem opět po roce, protože putuje po světě. Zákazníci, kteří si večeři ve výšce vychutnali v předchozích letech, jsou nadšení:
„Skutečně jedinečné, předčilo očekávání, a to jsem už leccos zažila (jak z hlediska enogastronomie, tak i v oblasti extrémních a adrenalinových aktivit). Možná zaslechnete názory, že je to předražené, profláklé apod. – nevěřit :) Byli jsme velmi spokojeni.“ Arianne, 8. 9. 2017 – podívejte se na další hodnocení zákazníků Slevomatu.
Večeře v oblacích
A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se budou zručně ohánět kuchaři z pražské restaurace Gallery 44, kteří vám připraví a naservírují 4chodovou večeři. Nebeský barman k ní přidá nealkoholické nápoje a vybraná vína, aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá 60 minut a nechá ve vás hluboký dojem.
Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než dole.
Na čem si pochutnáte
Konkrétní menu je zatím obestřeno tajemstvím, každopádně ho bude sestavovat kuchař, který má zkušenosti z michelinských podniků. Pro zajímavost se můžete podívat, jakými pochoutkami se v Praze v roce 2019 blýskl portugalský šéfkuchař Manel Lino. I menu pro rok 2020 bude menu bezpochyby ohromující.
|
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan, budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.