Degustační menu o 7 chodech připravené uznávaným šéfkuchařem
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
- 2× tatarák ze žlutoploutvého tuňáka a modrohlava se zázvorem, řeřichou, chilli a konfitovanými rajčaty, 35 g
- 2× hovězí tatarák s černým lanýžem a mandlovým krémem, 35 g
- 2× dýňová polévka s jehněčím ragú
- 2× uzený úhoř s libečkovým krémem a teplým žloutkem, 35 g
- 2× rizoto Nero s marinovanými mušlemi sv. Jakuba a pošírovanými kalamáry
- 2× grilované bažantí prso s guanciale, pečeným celerem, dýní, divokým květákem a borůvkami, 85 g
- 2× sorbet
- 2× čokoládový dort s meruňkami a zmrzlinou z mořské soli
Alergie nejsou problém, suroviny lze po domluvě nahradit, v nabídce je i bezlepkový chléb.
Omezení
Voucher není možné kombinovat s jinými vouchery a akcemi restaurace MG.
Rezervace: zavolejte alespoň 2 dny předem na tel. 381 679 955 a zároveň uveďte kód voucheru.
Rezervaci je možné zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2020.
V ceně
- 1× tatarák ze žlutoploutvého tuňáka a modrohlava se zázvorem, řeřichou, chilli a konfitovanými rajčaty, 35 g
- 1× hovězí tatarák s černým lanýžem a mandlovým krémem, 35 g
- 1× dýňová polévka s jehněčím ragú
- 1× uzený úhoř s libečkovým krémem a teplým žloutkem, 35 g
- 1× rizoto Nero s marinovanými mušlemi sv. Jakuba a pošírovanými kalamáry
- 1× grilované bažantí prso s guanciale, pečeným celerem, dýní, divokým květákem a borůvkami, 85 g
- 1× sorbet
- 1× čokoládový dort s meruňkami a zmrzlinou z mořské soli
Alergie nejsou problém, suroviny lze po domluvě nahradit, v nabídce je i bezlepkový chléb.
Omezení
Voucher není možné kombinovat s jinými vouchery a akcemi restaurace MG.
Rezervace: zavolejte alespoň 2 dny předem na tel. 381 679 955 a zároveň uveďte kód voucheru.
Rezervaci je možné zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Návštěva restaurace, kde připravují samé dobroty, naráží pouze na jediný problém. Často nevíte, jakému jídlu dát přednost. Vyřešte toto dilema jednoduše: dopřejte si menu hned o 7 chodech.
Navštivte restauraci MG, která byla v roce 2017 vyhlášena 3. nejlepší mimopražskou restaurací v ČR, a dopřejte si zde pestré 7chodové menu pro jednu či dvě osoby.
V romantickém prostředí se skvělou obsluhou se pokocháte nejen reprezentativním interiérem a krásným výhledem na panorama přilehlého malého letiště, ale především otevřenou kuchyní, kde můžete sledovat při práci kuchaře Miroslava Grusze, který vařil s kuchaři oceněnými michelinskou hvězdou.
Po škole začínal v pražském hotelu Renaissance, kde získával první kuchařské zkušenosti pod vedením Zdeňka Pohlreicha. Po 5 letech zamířil do svého prvního zahraničního angažmá – Marriottu v Zürichu. Po návratu nastoupil do kuchyně restaurace Allegro v hotelu Four Seasons. Tady se postupně potkal s absolutní špičkou světové gastronomie Vitem Mollicou a Andreou Accordim, s ním byl také u toho, když Allegru získalo michelinskou hvězdu, první v Česku a bývalé střední Evropě vůbec. Tam se také seznámil více s italskou kuchyní, která mu tak učarovala, že se rozhodl zdokonalit na místě, v Restaurantu Palagio hotelu Four Seasons ve Florencii opět po boku Vita Mollicy v obou případech jako jeden ze zástupců. Po návratu do Čech strávil 4 roky v pražském hotelu Augustine ze světového řetězce Rocco Forte Hotels, kde se postupně propracoval na pozici executive chefa a spolupracoval s Jeffem Blandem, Lee Streatonem či Markem Hixem. Na své pozici vedl tým 20 kuchařů a posbíral různé ocenění. Příkladem je třetí nejlepší fine dining restaurace v Praze v ročence magazínu EURO a S. Pellegrino a Acqua Panna v roce 2013. Poslední 2 roky jste ho mohli potkávat v pražské restauraci Aromi (známého ambassadorra italské gastronomie Riccarda Lucque), kde jako head chef mohl naplno uplatnit své zkušenosti ze zahraničí i kreativitu a cit pro suroviny a jejich kombinace. (Ocenění Bib Gourmand od Michelin guide – kvalitní dobré jídlo za dobrou cenu). Otevření vlastní restaurace nesoucí jeho jméno je tak logickým vyvrcholením jeho bohaté profesní kariéry. |
Restaurace reprezentuje italskou a českou kuchyni s důrazem na kvalitní, čerstvé a lokální suroviny. Díky tomu je právem doporučována mezinárodním hnutím Slow food. Připravují zde zejména pokrmy z čerstvých ryb, mořských plodů, výběrových mas a domácích těstovin. Vinné menu obsahuje přes 190 druhů vín, některá můžete ochutnat i po sklence, a to díky unikátní metodě Coravin.
Restaurace MG se nachází blízko sjezdu z dálnice z Prahy, a pokud sem pojedete zdaleka, můžete využít možnost ubytování v přilehlých apartmánech. Voucherem do restaurace uděláte radost nejen sobě, ale i někomu blízkému, kdo holduje dobrému jídlu.