Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz domácí výroby sýrů, jogurtů a mléčných produktů v Holešovicích

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bulgaricus

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Přehled nabídky

Varianty (2)

5hodinový kurz výroby sýrů, jogurtů a mléčných výrobků pro 1 osobu:

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur
  • Sýr si odnesete s sebou domů

Termíny kurzů: 

  • 1. 2. 2020
  • 15. 2. 2020
  • 29. 2. 2020
  • 14. 3. 2020
  • 28. 3. 2020
  • 11. 4. 2020
  • ​25. 4. 2020

Čas konání: 10.00–15.00 hodin 

Jak uplatnit

Rezervace: Předem na e‑mailu bulgaricus.i@seznam.cz – do zprávy uveďte kód voucheru. 

Storno podmínky

Zrušení nebo přesunutí termínu je třeba provést min. 7 dní předem, jinak voucher propadá.

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Pluxee (Sodexo)   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Cestování a Volný čas FKSP
Edenred   převést body
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Benefity.cz   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Benefit Plus   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
MúzaPay   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas
Up   převést body
Využijete pro:
Cestování a Volný čas

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 750 Kč −8 % 1 599 Kč
1 750 Kč −8 % 1 599 Kč
3 500 Kč −10 % 3 149 Kč
3 500 Kč −10 % 3 149 Kč

Co udělá milovník mléčných výrobků, když dostane chuť na kousek sýru? Zajde do obchodu? Kdepak! Postaví se k plotně!

Zapište se do kurzu od Bulgaricus, který je určen všem milovníkům ori­ginálních mléčných výrobků. Jako absolventi budete schopni si vyrábět tyto produkty sami doma a rozlišovat kvalitu při nákupu různých sýrů a jogurtů.

Lektoři vám při výrobě jogurtů a sýrů vysvětlí, proč je důležité dodržovat správné technologické postupy, dozvíte se také zajímavé informace o historii a původu jogurtu a pokrmů z něj vyrobených.

Co se na kurzu naučíte?

  • Originální bulharský jogurt, 3 další druhy jogurtů a kefír za cenu mléka + 1 Kč
  • Balkánský sýr a čerstvý sýr
  • Receptury dalších druhů sýrů
  • Z předem připravených surovin si vyrobíte tarator, tzatziky, pomazánky, dresinky a sladké dezerty

Obsah kurzu

  • Historie mléka a mléčných výrobků
  • Základní principy výroby sýrů
  • Výroba jogurtů, kefíru, mléčných výrobků
  • Správný výběr a použití startovacích kultur, sýření, krájení, solení, lisování
  • Ochutnávka výrobků z našich kultur

Absolventi budou mít možnost si zakoupit základní potřeby pro výrobu jako teploměr, plachetku, formy, syřidlo a mlékárenské kultury.

Kde, kdy a v kolik?

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita