Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Masová hostina: 1 kg pečených vepřových nebo hovězích žeber a chleba

4,3 / 5 Hostinec U Sladovny Chrudim  (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr

Dobry den,
Jak tu tak ctu ty recenze rad bych se zeptal
Nekdo tu psal,ze 1kg zebirek je malo je tedy mozne objednat dva vouchery aby 2kg zebirek pro 3 osoby bylo akorat?
A jinak bych se ead zeptal jestli hostinec funguje I vikendy
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. Toto je velmi individuální a někomu 1kg stačí, pro jiného zákazníka je to málo. Pokud chcete zakoupit 2× voucher, není problém je sčítat :) Hostinec má otevřeno v sobotu od 11:00 do 0:00, v neděli 11:00 – 15:00. Pěkný den, Kristýna

Věra Linhartová

Dobrý den,přidávám se k Marcele / už jsem chtěla kliknout- takže i děkuji za info/. Moc krátké,byli jsme v září a bylo to super.Takhle to nestihneme,škoda…

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro :) mrzí nás, že Vám tato nabídka nepřipadá aktraktivní, vzhledem k její platnosti. Snad si u nás vyberete jinou. Pěkný den Lukáš :)

Marcela Zelená

Dobrý den, nová nabídka žeber ve Sladovně mě potěšila. Jedli jsme je už u Vás a byly vynikající. Cena je sice už jinde, než minule, ale přesto bychom přijeli.
Od nákupu mě odradila ale délka trvání voucheru. Jen 2 měsíce, na využití, do 15.3., to je opravdu málo. Proč? Byly Vánoce. A my máme doma k uplatnění celkem 7 různých voucherů – koleno, steaky, burgery, či vlastní výběr. Něco od Slevomatu, něco odjinud. Všechno do 15. až 30. 3. Co dát babče a dědovi? Ale nás to potěšilo. Teď to ovšem musíme všechno využít. Protože nemůžeme pořád jezdit po restauracích, ten Váš bychom do 15.3. už vážně nevyužili. I když bychom si s dědou pochutnali. Jo, kdyby to bylo třeba do konce dubna, 20. 4. mám svátek, to bych ho k Vám přijela oslavit žebírky.
Takhle lituji. To by opravdu nešel dávat delší čas na využití voucheru? Přimlouvala bych se aspoň za ty 3 měsíce.
Hezký den přeje Marcela.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo :) moc mě mrzí že Vám doba platnosti připadá krátká. Snad si z naší nabídky vyberete jinou restauraci, která bude mít voucher s delší dobou platnosti. Pěkný den Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru