Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Elegantní pánské opasky s krásnými přezkami v šesti stylech

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

David

Slevomat mi opakovaně nabízí váš produkt, zřejmě jste do marketingu investovali. A já si to rád koupím, pokud mi odpovíte na můj minulý dotaz, v čem je kvalitnější od stejných pásků, které se na ebay prodávají za 88,– Kč vč. poštovného. Zatím to vypadá, že se odpovědi buďto záměrně vyhýbáte, nebo je vám to jedno. Obojí ukazuje spíše na to, že nakupujete za 88 a prodáváte za 300 bez přidané hodnoty. pokud se mýlím, těším se na odpověď na svůj předchozí dotaz.

Módní šaty

Dobrý den, již jednou jsem Vám odpovídal:

Dobrý den, bohužel existuje celá řada výrobců a přeprodejců, my pásek odebíráme od prověřeného výrobce, od kterého víme, že pásky jsou kvalitní a vydrží (prodáváme je již přes 4 roky) a zboží nenakupujeme z podobných prodejních stránek, protože za zboží ručíme a dáváme na pásky 2 roky záruku.

David

Neodpovídal, historie reakcí je tady vidět. Takže děkuji za obecnou nicneříkající frázi, potvrzuje to mou hypotézu. Rozdíl 300% jste nevysvětlil a za zboží musíte ručit ze zákona, to není výhoda. Prověřeného výrobce mají i na ebay. Už tento pásek prodávají více jak 10 let.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru