Termín
Platnost do 1. 9. 2012.
Můžete využít do 1. 9. 2012
- Rezervace vzhledem k objednávání čerstvých humrů nutné alespoň 2 dny předem na tel. 725 946 250.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Zavřete na chvíli oči a přeneste se na pobřeží Francie či Belgie. Jen kousek od vás se přelévají vlny, teplý větřík čechrá vlasy a přináší s sebou vůni mořské soli, jež šimrá v nose. Z této idylky vás jemně probudí číšník s talířem plným exkluzivních dobrot.
Vydejte se za zážitky vonícími mořem do restaurace Zdenek's Oyster Bar, prvního ústřicového baru v Česku. Vychutnáte si zde mořské plody ve špičkové kvalitě, vždy absolutně čerstvé a připravené jednoduchým způsobem, který nechá vyniknout jejich nezaměnitelnou chuť.
Připraveno pro vás bude šest atlantských krevet a 900gramový kanadský humr na mainský způsob. Klepetáč se v takovém případě uvaří ve vývaru a pak prudce zchladí. Proto se také servíruje společně s krevetami stylově na ledu.
Ke štědré porci pro dva dostanete také tři druhy výborných omáček a horké citronové máslo.
Chuť mořských plodů se bude báječně snoubit s francouzským vínem Sauvignon Blanc Les Anges Vin de Loira ročník 2011. Toto bílé a pěkně voňavé vínko dotvoří dokonalou atmosféru, kterou vedle gurmánky Koko vychválili i recenzenti Hospodářských novin a food porota časopisu Elle.