Termín
Platnost do 9. 1. 2020.
V ceně
Vstup na kurz vaření Asijská kuchyně pro 1 osobu:
- Veškeré suroviny, ze kterých budete vařit
- Nápoje: welcome drink, káva Nespresso, voda, čaj, vybraná vína
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty připravovaných pokrmů v tištěné podobě
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termoobal na případný odnos finálních pokrmů
- Závěrečný certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat a ochutnávat:
Grilovaný bůček s nudlemi bun a se salátem s pikantní zálivkou
Negima yakitori (špízky z kuřecích stehen a jarní cibulky s yakitori omáčkou)
- Soba nudle s tofu, avokádem a chilli
- Kuřecí tikka masala s jasmínovou rýží
- Cibulové bhaji s mátovým jogurtem
- Naučíme vás:
- dochucovat pokrmy exotickými pochutinami, (rybí a ústřicovou omáčku, sojovou omáčku, sladkou chilli omáčku, sezamový olej, kari pasty aj.)
- a další tipy a triky profesionálů
- Termín a čas: 9. 1. 2020 od 16:00 do 21:00
Minimální počet účastníků je 8 osob. Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.
- Rezervace: zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na kurzu, na e‑mail kowala@amkor.cz ale zašlete svůj kód voucheru, čímž potvrdíte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
- Každý kurz je určený maximálně pro 14 osob.
Kurzu se může zúčastnit i dítě starší 14 let. Musí mít svůj vlastní voucher a přijít v doprovodu dospělé osoby.
- Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
- Voucher na termín nelze stornovat ani refundovat.
- V případě, že se kurz nenaplní minimálním počtem účastníků, je možné voucher stornovat přes zákaznickou péči Slevomatu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 6. 2. 2020.
V ceně
Vstup na kurz vaření Italská kuchyně II pro 1 osobu:
- Veškeré suroviny, ze kterých budete vařit
- Nápoje: welcome drink, káva Nespresso, voda, čaj
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty připravovaných pokrmů v tištěné podobě
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termoobal na případný odnos finálních pokrmů
- Závěrečný certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat a ochutnávat:
- Rasti z červené řepy s uzeným lososem a křenovým krémem
- Salát ze sépie a chorisa, s fazolemi a rucolou
- Spagetiny s pravým boloňským ragů, se sýrem Pecorino
- Domácí gnocchi s hříbky, rozmarýnem a panchetou
- Pěna z bílé čokolády s černým pepřem a mátou
- Termín a čas: 6. 2. 2020 od 16:00 do 21:00
Minimální počet účastníků je 8 osob. Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.
- Rezervace: zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na kurzu, na e‑mail kowala@amkor.cz ale zašlete svůj kód voucheru, čímž potvrdíte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
- Každý kurz je určený maximálně pro 14 osob.
Kurzu se může zúčastnit i dítě starší 14 let. Musí mít svůj vlastní voucher a přijít v doprovodu dospělé osoby.
- Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
- Voucher na termín nelze stornovat ani refundovat.
- V případě, že se kurz nenaplní minimálním počtem účastníků, je možné voucher stornovat přes zákaznickou péči Slevomatu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 5. 3. 2020.
V ceně
Vstup na kurz vaření Menu šéfkuchaře pro 1 osobu:
- Veškeré suroviny, ze kterých budete vařit
- Nápoje: welcome drink, káva Nespresso, voda, čaj, vybraná vína
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty připravovaných pokrmů v tištěné podobě
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termoobal na případný odnos finálních pokrmů
- Závěrečný certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat a ochutnávat:
- Gratinovaná francouzská cibulačka dle původní receptury
- Vepřová panenka plněná tomaty sušenými na slunci, servírovaná s pyré z pečených batátů
- Salát z drobnozrnné zelené čočky a pečené kořenové zeleniny podávaný s filátkem lososa, pečeným v papilotě
- Čokoládový fondant s ragú ze svařeného vína a višní a se zakysanou smetanou
- Termín a čas: 5. 3. 2020 od 16:00 do 21:00
Minimální počet účastníků je 8 osob. Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.
- Rezervace: zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na kurzu, na e‑mail kowala@amkor.cz ale zašlete svůj kód voucheru, čímž potvrdíte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
- Každý kurz je určený maximálně pro 14 osob.
Kurzu se může zúčastnit i dítě starší 14 let. Musí mít svůj vlastní voucher a přijít v doprovodu dospělé osoby.
- Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
- Voucher na termín nelze stornovat ani refundovat.
- V případě, že se kurz nenaplní minimálním počtem účastníků, je možné voucher stornovat přes zákaznickou péči Slevomatu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 9. 2020.
V ceně
Vstup na kurz vaření Mexická kuchyně pro 1 osobu:
- Veškeré suroviny, ze kterých budete vařit
- Nápoje: welcome drink, káva Nespresso, voda, čaj, vybraná vína
- Zapůjčení kuchařské zástěry
- Recepty připravovaných pokrmů v tištěné podobě
- Průběžný úklid studia a mytí nádobí
- Termoobal na případný odnos finálních pokrmů
- Závěrečný certifikát o absolvování kurzu
- Co budete připravovat a ochutnávat:
- Kukuřičná polévka (Sopa de maíz)
- Rajčatová salsa
- Guacamole
- Tortillas, quesadillas
- Chiapaská drůbeží prsa (Pechugas de pollo de hteklum)
- Chilli con carne
- Empanadas s tvarohem a rozinkami
- Termín a čas: 19. 3. 2020 od 16:00 do 21:00
Minimální počet účastníků je 8 osob. Maximální počet účastníků je 14 osob. Pracuje se ve skupinkách po dvou osobách.
- Rezervace: zakoupením voucheru máte automaticky rezervováno místo na kurzu, na e‑mail kowala@amkor.cz ale zašlete svůj kód voucheru, čímž potvrdíte, že se zakoupeného termínu kurzu zúčasníte. Uveďte i své jméno a telefon.
- Kód voucheru organizátorům zašlete nejpozději 5 dní před zakoupeným termínem kurzu.
- Každý kurz je určený maximálně pro 14 osob.
Kurzu se může zúčastnit i dítě starší 14 let. Musí mít svůj vlastní voucher a přijít v doprovodu dospělé osoby.
- Pokud v uvedeném termínu na kurz nedorazíte, voucher propadá.
- Voucher na termín nelze stornovat ani refundovat.
- V případě, že se kurz nenaplní minimálním počtem účastníků, je možné voucher stornovat přes zákaznickou péči Slevomatu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na některé věci není nikdy pozdě – třeba na kamarádství s vařečkou.
Kuchařské umění většina lidí uznale ocení – oslňte své příbuzné či partnery skvělými pochoutkami, které se naučíte vařit na některém z kuchařských kurzů Gastro Studia Amkor. Když se člověk učí pod vedením profíků, je to prostě na výsledku (a talíři) znát.
Kurzy začínají v 16:00 a končí zhruba ve 21:00, cena zahrnuje nejen suroviny, ze kterých budete vařit, ale například i zapůjčení zástěry a nápoje, které můžete během vaření popíjet.
Na kurzech se potkáte s Lukášem Bulíčkem, který se účastní různých soutěží a byl členem vítězného týmu v Gastro Pardubice 2013/2014. Každý kurz je určený maximálně pro 14 osob. Pracuje se ve dvojicích a jde hlavně o dobrou zábavu – budete vařit, diskutovat a ochutnávat.