Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Silvestrovský pobyt s all inclusive, párty a vstupem do bazénu a sauny

4,4 / 5 Frankův Dvůr Jižní Čechy (mapa) 7 prodejů

Přehled nabídky

5,0

Přístup všech zaměstnanců na jedničku. Ochota, vstřícnost.

Květa
Raut a neomezená konzumace piva, vína i tvrdého
DJ, ohňostroj, tombola i vyprošťovací česnečka
Neomezený vstup do bazénu a sauny
2 osoby • 3 dny (2 noci)
Raut a neomezená konzumace piva, vína i tvrdého
DJ, ohňostroj, tombola i vyprošťovací česnečka
Neomezený vstup do bazénu a sauny

„Nedávají nic lepšího?“ „Ne.“ „Tak mě vzbuď, až bude půlnoc.“

Dost bylo sledování upadající televizní zábavy, klimbání v křesle a nuceného čekání na půlnoc. Letos si oslavu silvestra pořádně užijete. Kde? V hotelu Frankův dvůr u Jindřichova Hradce.

Těšte se na all inclusive pobyt a silvestrovský mejdan s dýdžejem, ohňostrojem a tombolou, na kterém protancujete podrážky. Pivo, víno, tvrdý alkohol i nealko poteče proudem a vy přitom neutratíte ani korunu. Když all inclusive, tak se vším všudy! A další dobrá zpráva! Hotel leží na samotě u rybníka, oslavou tedy nebudete rušit usedlé sousedy.

Stále nekončíme! Novoroční probuzení bývají krutá, a tak ráno nemusíte se vstáváním spěchat. Snídaně se na Nový rok podává až do 12 hodin a bude připravený i osvědčený vyprošťovák: česnečka.

Kuchyně, která vyhoví i náročným jedlíkům

Majitelé hotelu si pro vás připravili vskutku bohaté pohoštění. Během silvestrovského večera si pochutnáte na slavnostní večeři s jihočeskými masovými bramboráčky.

Útulné pokoje

Rodinný hotel Frankův dvůr vznikl na místě původní hospodářské usedlosti v nádherné krajině jižních Čech. Obklopen zelení a rybníky nabízí dokonalou oázu klidu. Bydlet budete v útulně zařízených dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou, televizí a Wi‑Fi.

Bazén, sauna i minigolf

Během celého pobytu budete mít volný vstup do bazénu a sauny, a pokud se budete cítit na ještě větší relax, můžete si připlatit solárium nebo masáž. U hotelu je také hřiště na minigolf.

Výborné pokrmy z místních zdrojů  

Hotel se specializuje na tradiční českou kuchyni připravovanou z čerstvých lokálních surovin, kterou ovšem podává v moderní odlehčené podobě. Hovězí, telecí a vepřové maso pochází z vlastní farmy majitele hotelu „Terezský Dvůr“, také ryby a zelenina jsou vlastní produkce. Drůbež odebírají z jihočeského malochovu ze Sedlčan a sýry a ostatní mléčné výrobky z mini mlékárny Mláka. Vše je maximálně čerstvé s jasným původem.

Ochutnejte také některou ze zvěřinových specialit na jídelním lístku, třeba daňčí ragú nebo kančí guláš. Tuto i další zvěř ulovil během honitby pod hradem Roštejn v telčském polesí sám majitel hotelu.

Nahoru