
Termín
Platnost do 5. 4. 2020.
V ceně
Jeden kurz vaření dle výběru z:
- Kurz pro gurmány 19. 1. 2020
- Kurz Šéfkuchař 26. 1. 2020
- Kurz Ryby a dary moře 2. 2. 2020
- Kurz Mistr Francouz 9. 2. 2020
- Kurz Willy Wonka 23. 2. 2020
- Kurz Sushi samuraj 1. 3. 2020
- Kurz pro profesionály Kurz sous vide 22. 3. 2020
- Kurz pro profesionály Ryby a dary moře 5. 4. 2020
Délka kurzu jsou 4 hodiny.
- Rezervaci provádějte na e‑mailu varimeslaskou@centrum.cz
- Maximální počet účastníků kurzu je 8 lidí, minimální počet je 5.
- Zrušit účast na kurzu můžete nejpozději do 24 hodin, jinak voucher propadá v plné výši.
- Storno poplatek nebude účtován, pokud za sebe budete mít náhradu.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Nejlepší dárek je zážitek. A čím prochází láska? Žaludkem. Co tedy darovat vašim milovaným?
Přece kuchařský kurz, díky kterému se stane mistrem kuchyně, a to třeba francouzské. Vy se zase můžete zdokonalit třeba v přípravě mořských plodů nebo si vyrobit čokoládové pralinky a oříškový griliáš. V nabídce je celkem 8 různých kurzů, z toho 2 pro profesionály. Vše, co uvaříte, pak budete v moderní úpravě servírovat a následně konzumovat.
Dobré vědět: Všemi kurzy vás provede šéfkuchař Michal Krulich.
Mrkněte se, jaké dobroty na jednotlivých kurzech uvaříte.
Kurz pro gurmány (19. 1. 2020)
Kurz Šéfkuchař (26. 1. 2020)
Kurz Ryby a dary moře (2. 2. 2020)
Kurz Mistr Francouz (9. 2. 2020)
Kurz Willy Wonka (23. 2. 2020)
Kurz Sushi samuraj (1. 3. 2020)
Kurz sous-vide – pro profesionály (22. 3. 2020)Naučíte se, jak prakticky používat techniku sous vide na různé druhy masa, povíte si o výhodách masa připraveného při nízké teplotě, ukážete si vhodné kombinace s bylinkami, marinádami a kořením.
Kurz Ryby a dary moře – pro profesionály (5. 4. 2020)Čeká vás čištění, filetování a porcování ryb, příprava a čištění mušlí, příprava humra.
|