Termín
Platnost do 31. 3. 2020.
V ceně
Řízená degustace pivních stylů pro 1 osobu
- 120 minut ochutnávání pivní historie s výkladem formou konverzace
- Ochutnávkový certifikát se jménem pro každého návštěvníka
- Pečivo a voda pro srovnání chuti
- 8 nejvýznamnějších stylů po 0,15 l:
- Český ležák
- Rauchbier (nakuřované)
- Pšeničné pivo
- Stout
- Lambic – Gueze
- Ovocné (belgické)
- India Pale Ale (IPA)
- Trappist – Tripel
Omezení
Degustace probíhá při minimálním počtu 10 osob. Pokud se vámi vybraný termín nenaplní, můžete si
vybrat některý z následujících termínů na www.beerboys.cz.
- Termín si rezervujte pouze přes stránky www.beerboys.cz, a to min 24 hod předem.
- Degustace se konají dle kalendáře na stránkách.
- Rezervaci je nutné provést co nejdříve, výběr termínů může být ke konci platnosti omezen.
Návštěvu můžete zrušit a přesunout na jiný termín, pokud změnu nahlásíte alespoň 24 hodin předem.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ochutnejte historii pivních stylů od zemí Koruny české až po britské impérium.
Víte o tom, že chmel je součástí piva až od 15. století? Znáte rozdíl mezi svrchním či spodním kvašením
a jak se k těmto názvům přišlo? Napadlo by vás, že pivo může chutnat jako šumivé víno? Odpovědi získáte na řízené degustaci 8 nejvýznamnějších stylů, kterou pro vás pořádá Okolo Café. Až se příště ocitnete v pivnici, kde se točí řemeslná piva, už nebudete při výběru tápat. A zároveň budete vědět, za jakých okolností dané pivo vzniklo.
V Česku je přibližně 500 malých pivovarů a každý vaří hned několik pivních stylů. Většina lidí zná pro
naši zemi typické „ležáky“ plzeňského typu. Ale na mnoha místech můžete narazit na pivnice, kde se
točí i jiné styly, např. India Pale Ale, Stout, Sour aj., a ty chutnají naprosto odlišně. Jak? To se dozvíte na degustaci.