Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Perfect days: Divadelní komedie o tom, že peníze ke štěstí nestačí

4,4 / 5 Agentura STARMAN Hradec Králové  (mapa)
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

5,0

skvělé představení :-)

Lenka
Varianty (1)

Někdy je život drama, jindy komedie. Vždycky ho ale zpříjemní návštěva divadla.

Přijďte 19. 4.  do Filharmonie Hradce Králové zažít perfektní chvíle u divadelního představení Perfect days. Je to romantická komedie od agentury Starman. Děj se točí nejen okolo žen, které chtějí být šťastné, ale i okolo mužů, kteří se toho nebojí. 

Hlavní hrdinka, úspěšná kadeřnice Barbs, má na první pohled všechno: prosperující firmu, popularitu, nóbl byt, přátele i pečlivou matku. Ovšem jedno jí chybí. Nějak nestihla mít dítě a teď zbývá jen posledních pár let, kdy se to musí podařit. Jenže manželství se jí rozpadlo, její nejbližší přítel je homosexuál a potencionální otcové z nejrůznějších důvodů selhávají.

K čemu je žití na vysoké noze, když na vás nikdo v obrovském bytě nečeká? A na co máte spoustu peněz, když je není s kým utrácet? A co teprve, když je vám 40 a biologické hodiny bijí jako o závod? Lov na kvalitního dárce spermatu se pro Barbs stává prioritou i posedlostí. Chcete vědět, jak to všechno skončí? Tak dorazte, uvelebte se do sedačky a sledujte dění této romantické a svižné komedie, která netradičním způsobem ironizuje (anti)feministické klišé. 

Hrají: Lenka Vlasáková, Jan Dolanský, Petra Jungmanová, Dana Syslová a další. 

Nahoru