























Zůstat nasuchu není nic příjemného. A některá jídla o tom ví své!
Dovedete si představit třeba knedlíky bez omáčky? Jistě ne. Ale že omáčka je geniální vynález, to už dávno zjistily i další pochoutky a všechny se teď chtějí kamarádit s omáčkami Ungrier. Proč? Protože jsou lahodné a kvalitní: bez dochucovadel, konzervátorů, barviv a dalších „éček“.
Omáčky Ungrier: originální chuť a domácí kvalita
Tyto omáčky vynikají nezaměnitelnou chutí a širokým využitím. Jsou vyrobené podle originálních receptů z těch nejkvalitnějších surovin, tzv. „home made“. Co to znamená? Při výrobě se hledí v první řadě na kvalitu, ne na kvantitu. Ručně se i plní a balí, prostě jak se říká – jsou vyráběné s láskou.
Tipy pro použití omáček:
- Ke grilovaným masům, uzeninám, rybě nebo zelenině jsou omáčky Ungrier dokonalý doplněk.
- Zatepla i zastudena je můžete podávat k rychlému občerstvení (tortilly, chipsy, krekry…).
- Skvělou marinádu pro nakládání masa získáte vmícháním oleje, piva nebo vína.
- Perfektní omáčku k těstovinám máte hotovou krátkým povařením (případně naředěním vodou).
- Restování bude hned voňavější a jídlo chutnější přidáním přiměřeného množství omáčky přímo na pánev pod maso (houby, zeleninu).
Adresa pro případné vrácení zboží:
Karel Ungr, Podskalská 24, 128 00 Praha 2