Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zamiřte na profi střelnici: balíčky pro 1 osobu až se 7 zbraněmi

4,8 / 5 STŘELNICE LERO (2 pobočky) Praha - Hostivař  (mapa) 281 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Iva

V nabídce uvádíte, že doba střelby je asi 1,5 hod. V hodnocení jsou ovšem uváděny časy podstatně kratší. Nikdy jsem na střelnici nebyla, takže nemám představu jak dlouho to celé trvá, nerada bych ovšem byla za půl hodiny „odbavená“. Můžete mi prosím vysvětlit, jak to funguje? A termíny na Vašich stránkách stále žádné nejsou..

STŘELNICE LERO

Dobrý den,
termíny budou vypsány do konce tohoto týdne. A bude tedy možné se využití voucherů. V balíčku je uvedený předpokládaný čas Vašeho zážitku, který se může lišit v závislosti na zakoupeném balíčku, případném přikoupení střeliva, celkovém počtu osob ve skupině, atp. Ke každému střelci přistupujeme individuálně a snažíme se aby si střelbu užil, proto věřím že si střelbu u nás užijete k Vaší plné spokojenosti.

Zuzana Dvořáková

Dobrý den, chtěla jsem zakoupit voucher s uplatněním v Praze, ale stále na webu nejsou vypsáné termíny na červen. Lze domluvit i po telefonu nebo termíny na červen už nejsou možné? Děkuji za odpověď.

STŘELNICE LERO

Dobrý den,
termíny pro využití voucherů budu vypsány do konce tohoto týdne a bude tedy možné se na ně opětovně přihlásit.

Kateřina

Dobrý den ,zaujalo mně to jako dárek pro moje syny ale nevím jestli mate taky střelnici v Moravskoslezském regionů

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino :) bohužel tato střelnice má jen pobočky v Praze a v Příbrami, jak píšeme v nabídce. Samozřejmě se ale můžete podívat po jiných našich nabídkách. V této kategorii jich máme více. Pěkný den, Lukáš :)

Alena

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, čím je nutno prokázat věk dítěte, které již dovršilo l0 let, ale ještě mu není 15, takže nemá OP. Děkuji.

STŘELNICE LERO

Dobrý den, pasem nebo OP. Doklady je možné nechat dítěti vystavit i před dovršením věku 15 let.

Alena

Dobrý den. Chtěla bych jako dárek zakoupit jeden z vašich střeleckých balíčku.Na vašich stránkách však posud nejsou vypsány zatím žádné termíny pro tyto akce.Zajimalo by mě tedy kdy budou termíny vypsány a zda jich bude dostatek.Dekuji za odpověď, nechci totiž kupovat dárek,o kterém nevím jak a případně kdy půjde využít.

STŘELNICE LERO

Dobrý den,

termíny budou vypsány během června. Budou vypsány termíny ve všední i víkendy. Termín, který Vám vyhovuje zcela jistě najdete.

Týna Štorkánová

Dobrý den,
voucher má manžel jako dárek již nějakou dobu. Platnost na něm má do konce května. Chci se zeptat, jestli bude možnost ho využít i později, vzhledem k nynějším opatřením.
Děkuji. KŠ

Slevomat.cz

Dobrý den, Týno, platnost této nabídky byla prodloužena do 31.8.2020. Platnost svého voucheru si můžete ověřit zde: https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Další informace k využitelnosti voucherů v současné situaci naleznete v našem magazínu zde: https://www.slevomat.cz/magazin/1366-co-v-soucasne-situaci-delat-kdyz-mate-voucher-ze-slevomatu. Pěkný den

Milos

Dobrý den, jsou k dispozici i balistické brýle pro nositele dioptrických brýlí? (takove ktere lze nasadit i pres dioptricke)
Děkuji.

STŘELNICE LERO

Dobrý den, ano jsou.

Tugce

Hello, I would like to ask if it is possible to have an instruction in English by the instructor? Thank you

STŘELNICE LERO

Good day,

Yes, it is possible. The price includes only an experience in the Czech language. But the English speaking instructor has its own rules. For more detailed information do not hesitate to contact me at: info@strelnicelero.cz.

Michaela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho přijde Voucher když ho dnes objednám ?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo :) voucher je Vám na email odeslán ihned po přijetí částky naší společností, což u platby kartou je téměř okamžitě. Pěkný den Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru