Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Abonentka na 4 vstupenky do divadla ABC, Rokoko nebo Komedie

4,8 / 5 Městská divadla pražská (4 pobočky) Praha - Nové Město  (mapa) 411 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenks

Dobrý den chtěla bych zakoupit jako dárek k Vánocům, ale nechápu platnost do konce ledna nebo do konce června?? Ráda bych platnost do konce června. Jak postupovat? Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, zakupte voucher. Abonentku si vyzvedněte na centrální pokladně do konce platnosti voucheru (31. 1. 2020).
Abonentky poté mají platnost až do 30. 6. 2020. S přáním krásného dne Janča :)

Monika Faltusová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, co znamená vyšší vstupné (eventuálně cena do která je v rámci a není nutné platit navíc) a proto je to tedy nutné doplácet nad rámec abonentky? Děkuji Vám mnohokrát.

Městská divadla pražská

Dobrý den, cena za vstupenku pro výběr návštěvy divadel bez dalšího doplatku: 330 Kč

Jakub

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, jestli je možně nakupovat na abonentku i lístky pro více osob na stejně představení.
Děkuji,
 Jakub

Městská divadla pražská

Dobrý den, abonentku je možno směnit za 4 vstupenky. 4 vstupenky na různá představení může využít jednotlivec nebo 4 osoby.
Hezký den.

Eva

Dobrý den, v popisu píšete, že neplatí na vybraná představení (např. Shirley Valentine), dole je pak poznámka, že na dražší představení je potřeba si doplatit. Platí tedy poté tato abonentka i na např. toto představení (či další vyjmenované), pokud by se vstupné doplatilo – nebo je nelze vůbec využít?
moc děkuji. Eva

Městská divadla pražská

Dobrý den, předplatné nelze využít na Shirley Valentine, Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, Vím, že víš, že vím, Pan kaplan má třídu rád, Lazarus, Bez hany.
Krom uvedených her jsou na repertoáru MDP tituly, které mají vyšší vstupné (např. Tančírna 1918–2018, Andělé v Americe, …). Při výběru titulu, který není vyjmutý z předplatného na Slevomatu a má vyšší vstupné, je nutné počítat s doplatkem.

Marta

Dobrý den, je možné abonentku využít pro více vstupenek (osob) na jedno představení? Například dvě osoby na dvě představení? Děkuji!

Městská divadla pražská

Dobrý den. Ano, abonentku můžete využít pro více vstupenek. Ve dvojici Vám vyjde na 2 vstupy na jednu abonentku.

Zuzana Beníšková

Dobrý den, chci se zeptat, jak to funguje? Po zakoupení abonentky přijdu rovnou s ní na představení bez předchozí rezervace nebo musím abonentku směnit za vstupenku?

Městská divadla pražská

Dobrý den. Po zakoupení a výměně voucheru na pokladnách MDP za abonentku, která má platnost do 30.6. 2020, je třeba si zajistit vždy vstupenky na vybrané představení. Vstupenky můžete rezervovat i on -line, vyzvedávání rezervace je osobní na pokladnách MDP proti předplatitelské kartičce.

Ivana

Dobrý den,
do kdy platí abonentka? V přehledu nabídky uvádíte, že do 31.1.2020 a na jiném místě je platnost abonentek do 30.6.2020.

Děkuji za odpověď

 Ivana

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano :) voucher musíte vyměnit za abonentku do 31.1.2020. Ta vám následně bude platit do 30.6.2020. Pěkný den Lukáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru