4chodové zimní menu pro milovníky masa v restauraci Garnet
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 15. 7. 2020.
V ceně
- předkrm dle výběru:
- 70 g anglický roastbeef, pečivo
- 70 g uzená panenská svíčková, meruňkové chutney, pečivo
- polévka:
- 0,33 l dlouze táhlý vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou
- hlavní chod dle výběru:
- 150 g hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, bramborovo-celerové pyré
- 150 g filet z mníka na bylinkovém másle, bramborovo-celerové pyré
- dezert:
- domácí palačinka s lesním ovocem, šlehačka
Omezení
Nabídka platí od 14:00.
- Rezervace: Alespoň 24 hodin předem na tel. 585 233 251. Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Říká se, že v restauraci lépe chutná. Odběr jídla s sebou není možný.
- Ostatní možnosti: V restauraci můžete platit kartou a Wi‑Fi připojení je dostupné zdarma.
- Restaurace si vyhrazuje právo rezervaci odmítnout v případě plných kapacit nebo konání oslav či jiných akcí.
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Člověk – na rozdíl od některých druhů zvířat – nemůže přečkat bezútěšné měsíce zimním spánkem. Aby je přežil bez splínu, musí se nechat aspoň trochu hýčkat – třeba si zajít na výborné jídlo.
Posilněte se na chladné zimní měsíce a dopřejte si 4chodové menu v restauraci Garnet. Hlavní roli budou hrát různé druhy masa, skvěle upravené tak, že se ideálně hodí právě na toto období roku. Těšit se můžete na předkrm, polévku, hlavní jídlo a dezert. Předkrm a hlavní chod si vyberete ze dvou variant. Voucher můžete využít po 14. hodině.
Restaurace s penzionem Garnet se nachází v klidné části Olomouce, přitom ale jen asi 10 minut chůze od centra. Vaří zde z produktů místních farem a dbají přitom na kvalitu a čerstvost pokrmů. Na dobré trávení si tu můžete dát třeba čepované Krušovice nebo nealko Zlatopramen.