Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Tradiční vietnamská polévka Phở s kuřecím či hovězím pro 1 i 2 osoby

4,7 / 5 Hung Le Dinh Frýdek-Místek  (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Vírová

Dobrý den,
nemám nic proti této restauraci, naopak, vaří tam skvěle! Ale tato nabídka je vyloženě nevýhodná, protože přímo v restauraci si můžete objednat kuřecí Pho za 89 Kč a hovězí Pho za 109 Kč! Vy uvádíte původní cenu 119 Kč, což není pravda. Pokud si někdo koupí tento voucher, tak na hovězí polévce ušetří aspoň těch 10 Kč, ale pokud si někdo objedná kuřecí, tak 10 Kč prodělá!
Prosím ověřujte si ceny a neuvádějte nepravdivé informace ohledně původní ceny. Mimochodem přikládáte k nabídce odkaz na stránky restaurace, kde si každý může ověřit ceny, takže to vůbec nechápu.
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Jano,
ceník uvedený na facebookových stránkách restaurace je bohužel starý. Ceny si důkladně kontrolujeme a podle aktuálního ceníku restaurace je naše nabídka levnější.
Hezký den, Gabča. :)

Jana Vírová

Dobrý den, nezlobte se, ale to není pravdivá. Nedá se sem vložit fotka, ale v restauraci jsem byla a jídelníček si vyfotila. Ceny jsou ve skutečnosti takové, jak jsem je uvedla, stejné v restauraci i na FB!

Slevomat.cz

Dobrý den Jano,
ceny zde uvedené před slevou jsou platné dle aktuálního jídelního lístku. Cena před slevou tedy odpovídá platné ceně jídla v restauraci.
Hezký den, Gabča. :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru