Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jízda do budoucnosti: řidičem nebo spolujezdcem v elektromobilu Tesla X

4,9 / 5 ELEKTRIKRENT (9 poboček) Olomouc  (mapa) 31 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Mirka

Dobrý den mám dotaz je to možné i na Liberecku jak máte v nabídce?dekuji

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, ano jezdíme i v Liberci, pro upřesnění volného termínu se prosím informujte na emailu ELEKTRIKRENT@EMAIL.CZ děkujeme a těšíme se na Vás.

Andy

Dobrý deň. Píšete, že Tesla jezdí vždy v Mladé Boleslavi. Avšak táto nabídka sa mi filtruje aj na Olomouc. Je možné nastupní místo aj v Olomouci? Ďakujem.

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, ano jezdíme i v Olomouci, pro upřesnění volného termínu se prosím informujte na emailu ELEKTRIKRENT@EMAIL.CZ děkujeme a těšíme se na Vás.

Miša

Dobrý den,
rád bych se zeptal, co znamená PHM u elektro auta? To během 15km dojde k úplnému vybití baterií? Děkuji za odpověď

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, PHM znamená, že již není žádný další doplatek za pohon vozidla požadován, jako je tomu u spalovacích vozidel, kde je vždy nutné jej doplatit navíc. Naše elektrovozidla mohou na jedno nabití najet více naž 500km. Děkujeme za otázku a těšíme se na Vás.

Simona Hájková

Dobrý den, chci se zeptat zda by bylo možné domluvit se a že by jste přijeli s teslou do Hradce Králové… nebo tam normálně sídlíte? Chtěla bych tento voucher pro přítele a jsme z Chocně takže Hradec je pro nás blíž.
Předem děkuji za odpověď

ELEKTRIKRENT

Dobrý den, v Hradci Králové máme nástupní místo jízd na adrese Brněnská 33a, Nový Hradec Králové u LIDLu u nabíjecí stanice. Pro zjištění volných termínů na tuto lokalitu se můžete informovat na emailu ELEKTRIKRENT@EMAIL.CZ nebo na tel. 606 666 326. Dě­kujeme a těšíme se srdečně na Vás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru